Skolbyggnader

Utbildningsbyggnader är strukturer som innehåller vördade läromedel. De kan ha många olika former, vare sig det är en skola, ett bibliotek, ett laboratorium, ett stadshus eller till oLäs merch med en militär anläggning. Så länge som lärandet praktiseras och firas inom dess väggar kan den beskrivas som en utbildningsbyggnad. Även en biograf kan fungera som en utbildningsbyggnad om de filmer som visas där har ett pedagogiskt och konstnärligt värde. Photowall hyllar dessa fina strukturer med sitt eget sortiment av canvasutskrifter för utbildningsbyggnader. Dessa bilder skildrar de olika typsnitten för lärande som sprider sig över hela världen. Häng upp några av dessa utbildningsbyggnader på väggarna i ditt vardagsrum och låt rummet genomsyras av en atmosfär av mognad och lärdom. Dina nära och kära och gäster kommer att förundras över de bilder som du har visat på väggarna. De kommer att tacka dig för att du har modet att visa upp dessa fina och färgglada utbildningsbyggnader på duk i det här området. Se hur de vägrar att lämna det här utrymmet och kommer på allt fler uppfinningsrika skäl att dröja kvar med alla dessa utbildningsbyggnader på duk runt omkring sig.

Ovärderligt med pedagogiska byggnader på duk

En skola är ett fint exempel på en utbildningsbyggnad. Oavsett om det är ett dagis, en förberedande skola eller ett college har dessa institutioner för organiserat och systematiskt lärande tjänat mänskligheten så länge man kan minnas. De första skolorna var enkla sammankomster av ivriga individer som instruerades av en lärd lärare. Det spelade ingen roll om det ägde rum i en stor sal eller under ett träd, det var lärandet och förmedlingen av värdefull information som var det viktiga. I det antika Grekland höll de stora filosoferna lektioner i marmorbågar och i trädgårdar. Detta var föregångarna till våra moderna skolor. Photowall hyllar denna stora strävan med "Athens School", "First Day of School" och "Lomonosov Moscow State University" i sin breda samling av canvastavlor med utbildningsbyggnader. Bilderna visar alla olika typer av skolor, från deras tidiga början i det antika Grekland, till våra barns förskolor och dagens mer berömda högskolor. Häng upp några av dessa utbildningsbyggnader på duk i ditt privata arbetsrum eller minibibliotek och känn dig som om du är en av de gamla filosoferna som funderar över de lektioner som ska förmedlas till ivriga unga hjärnor för dagen.

Obligatoriskt i pedagogiska byggnader canvas prints

Bibliotek är byggnader som rymmer böcker i alla ämnen, där allmänheten fritt kan läsa inom väggarna eller låna böcker för flera dagar och läsa hemma. Det finns en strikt regel om tystnad i biblioteken, vilket gör dem idealiska för studier och forskning. För att skaffa ett bibliotekskort krävs namn, aktuell adress och telefonnummer. Detta gör det i sin tur möjligt för individen att låna böcker från deras samlingar under en viss tid. Om böckerna inte återlämnas på den angivna förfallodagen får låntagaren betala böter. Chefsbibliotekarien är den person som ansvarar för alla viktiga ärenden i denna byggnad. Photowall lyfter på hatten för detta fina lärdomsprov med "Modern City Library", "Sahin" och "Library of Science" i sin fantastiska samling av canvasutskrifter av utbildningsbyggnader. Dessa bilder visar några av de mest fint byggda biblioteken i världen. Häng upp några av dessa utbildningsbyggnader på duk i ditt rekreationsutrymme för att ge området en känsla av förfining och klass. Dina stunder av vuxenunderhållning kommer att bli ännu mer spännande och roliga om du har dessa utbildningsbyggnader på duk runt omkring dig. De här pedagogiska byggnaderna på duk är en säker hit i ditt hem.

Lärda och gränslösa

Ett välsorterat och väl underhållet bibliotek bör ha ett urval av böcker från alla perioder av världshistorien och täcka ett nästan oändligt antal ämnen och områden. Under antiken upprättade Alexander den store ett av världens mest omfattande bibliotek i Alexandria i Egypten. Han fyllde dess stora korridorer med alla skriftrullar av kunskap, vetenskap och visdom som han kunde få tag på. USA:s kongressbibliotek innehåller inte bara varenda tome och boksamling i världen, utan även varenda vinylskiva, mikrofilm och tidning som cirkulerat i världen. Det är känt som den främsta platsen för forskning för alla vetenskapliga arbeten. Det sägs att till och med de förlorade evangelierna från Kristi apostlar, de som inte fick tillåtelse av Niceas råd att finnas med i Bibeln, finns i denna byggnads reserverade sektion. Någon gång i början av 1900-talet bytte alla bibliotek i världen ut sin katalogiserings- och arkiveringsmetod från Dewey Decimal till Library of Congress-systemet. Detta gjorde att det blev en effektivare och mer organiserad process för att sammanställa alla böcker i deras byggnader.
Produktinformation
  • Visar 1-5 av 5 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.