Texas

Texas är en delstat i den sydligaste delen av USA. Det är den näst största delstaten i landet både när det gäller yta och befolkning. Den gränsar i öster till Louisiana, i norr till OLäs merklahoma, i väster till New Mexico och i söder till de mexikanska delstaterna Chihuahua, Coahuila, Nuevo Leon och Tamaulipas. Det delar också kust med Mexikanska golfen i sydöst. Photowall hyllar staten där man antingen går långt eller går hem med sin egen kollektion av Texas canvasutskrifter. Dessa bilder skildrar de mer kända regionerna i detta område som firas av amerikaner och hela världen i allmänhet. Häng upp några av dessa Texas canvasutskrifter på väggarna i ditt vardagsrum och ge området en känsla av storlek och överflöd. Din familj och dina nära och kära kommer att bli förbluffade när de ser dessa fantastiska Texas canvasutskrifter i deras blickfång. De kommer att tacka dig i all oändlighet för att du har varit så försiktig och visat dessa underbara Texas canvas prints i detta rum. Lägg märke till att de kommer på allt mer fantasifulla skäl att dröja kvar i detta område med alla dessa unika Texas canvas prints omkring sig.

Stort i Texas canvas prints

Houston är den mest tätbefolkade staden i Texas och den fjärde största i USA. Staden Austin, som är delstatens huvudstad, är den näst mest befolkade staden i hela landet. Texas har länge kallats The Lone Star State med hänvisning till att den en gång var en självständig republik och för att hylla dess kamp för självständighet från Mexiko. Lone Star-symbolen kan tydligt ses på delstatens flagga och på delstatens sigill. Photowall lyfter på hatten för denna storslagna stat med "Austin Texas Skyline", "Dallas Texas Skyline" och "Houston Texas Skyline" i sin fantastiska kollektion av Texas-dukutskrifter. Häng upp några av dessa Texas-dukutskrifter i ditt privata arbetsrum eller minibibliotek och känn dig som om du är en av pionjärerna som trotsade vildmarken för att etablera denna fina delstat. Du kanske också vill visa upp dessa Texas canvas prints i dina korridorer för att ge detta ofta försummade område en känsla av livfullhet och storslagenhet. Det finns praktiskt taget inget rum eller vägg i ditt hem som inte kan väckas till liv av dessa färgglada och mångsidiga Texas-dukutskrifter.

Rikt på Texas canvas prints

Staten Texas har fått sitt namn från Caddo-ordet Taysha, som betyder vänner. På grund av dess enorma yta och unika geologiska egenskaper som Balconesförkastningen kan den skryta med olika landskap som är gemensamma för både de sydliga och sydvästliga regionerna. Även om den ofta förknippas med de sydvästliga öknarna är det faktiskt bara tio procent av dess yta som består av öken. De flesta av dess befolkade områden ligger i det som en gång var prärier, gräsmarker, skogar och kuststräckor. Photowall ger dig ännu mer att älska med "San Antonio Texas Skyline", "El Paso Texas Skyline Black" och "Fort Worth Texas Skyline Black" i sin anmärkningsvärda kollektion av Texas-dukutskrifter. Dessa fängslande bilder visar upp de viktigaste städerna som är centrum för affärer och handel i delstaten Texas. Häng upp några av dessa Texas-dukutskrifter på väggarna i ditt rekreationsrum för att ge detta område andan och essensen av Lone Star State. Dina vuxna lekstunder kommer aldrig att bli lika roliga som när du har dessa Texas-dukutskrifter på dina väggar. Låt dessa Texas-bilder bli en viktig del av ditt hem i staden.

Mångfaldig och välmående

Uttrycket Six Flags Over Texas anspelar på de nationer som en gång styrde denna fina delstat. Spanien var det första som utövade någon makt över den, sedan kom ett kortvarigt styre av Frankrike. Mexiko kontrollerade också regionen tills Texas vann sin självständighet 1836, vilket gjorde den till Republiken Texas. Texas anslöt sig till unionen som den 28:e staten 1845. Dess annektering utlöste händelser som skulle leda till det mexikansk-amerikanska kriget 1846. Photowall respekterar delstatens färgstarka historia med "Texas State", "Corpus Christie Texas Skyline" och "Dallas Texas Skyline Rainbow" i sin fina serie av Texas-dukutskrifter. Dessa bilder visar oss några av de ikoniska symboler som representerar denna fantastiska stat. Häng upp några av dessa Texas canvas prints ovanpå din säng, i ditt sovrum, och känn dig som om du blundar för en av de rikaste staterna i landet. Dina drömmar kommer att fyllas av bilder av boskapsrancher och oljefält med dessa Texas canvas prints runt omkring dig. Sömntiden kommer aldrig att bli så vilsam eller föryngrande som med dessa Texas canvas prints i ditt rum. De här magnifika Texas-bilderna på duk är en garanterad hit i ditt hem.
Produktinformation
  • Visar 1-56 av 56 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.