Flygplan

Flyget är ett ämne som har fascinerat och alltid kommer att fascinera människan. I över 100 år har teorin om flygning förvånat människor, och nu kommer Photowalls utbud av flygplansduLäs merkstryck att förstärka denna känsla och föreställning. Dessa tekniska, funktionella och pedagogiska motiv kommer att förhöja vilken vägginredning som helst, uppmuntra drömmar om att resa runt jorden och ge dig en känsla av äventyr. Vare sig det är i livliga och fylliga färger eller i vintagefärgade nyanser, skildrar varje canvasutskrift av flygplan flygning genom åren, från de första passagerarflygplanen till dagens massiva flygplan. Ditt bostadsområde, ditt fritidsområde eller till och med ditt företagsutrymme skulle ha stor nytta av flygplansdukstryck som låter dig ta dig till stjärnorna och behärska himlen. Välj den farkost du vill ha från vårt urval och se världen från dina egna fyra väggar.

Underkategorier i flygplansdukutskrifter

Som vanligt lägger Photowall ett enormt värde på att göra din urvalsprocess enklare och bekvämare. Därför har vi skapat två mindre kategorier av flygplansdukningar, nämligen jaktflygplan och passagerarflygplan. Bara titlarna förklarar sig själva, men låt oss bara ge dig några konkreta exempel från dessa fantastiska serier. Fighter Jets innehåller intensiva och spännande flygplansdukutskrifter som till exempel "Perfect Show", där ett gäng flygare verkligen visar upp en hel del. "Airplane Sunset" är ett annat sublimt exempel på vad flygplansdukstryck kan föra in i ett rum, du kommer definitivt att känna dig som Maverick när du tittar på den här bilden i ditt hem eller på kontoret! Passenger Jets innehåller verk som "Airplane above Clouds", som kan förflytta dig till ett kärt minne av resor och semestrar. Om du föredrar att gå lite mer old school är kanske flygplansdukstrycket "Vintage Airplane on a Runway, black and white" mer för dig. Det klassiska utseendet och de starka nyanserna kommer att få vilket rum som helst att poppa upp!

Kort historik

Flygplan är i princip alla typer av motordrivna, fastvingade flygplan som drivs framåt av dragkraft från en jetmotor, propeller eller raketmotor. De finns i olika storlekar, former och vingkonfigurationer, vilket du kan se i flygplansdukstryck. Flygplan används för rekreation, forskning och naturligtvis för transport av varor och människor. Bröderna Wright uppfann och flög det första flygplanet 1903, vilket erkänns som den första uthålliga och kontrollerade flygningen med motor som var tyngre än luft. Flygtekniken utvecklades vidare efter att den använts i stor utsträckning under första och andra världskriget. Det första jetflygplanet introducerades 1952, medan den populära Boeing 707 var det första kommersiella jetflygplanet som användes i stor skala och har varit i drift i mer än 50 år! Se om du kan upptäcka just den här modellen i flygplansdukstryck.

Flygplan på duk för de små

Flyg är definitivt något som alltid intresserar ungdomar, eftersom flygning är en sådan medfödd fascination hos mänskligheten. Barn i allmänhet älskar att uppleva och njuta av olika slags äventyr, särskilt unga pojkar. Flygplan på duk kan tillfredsställa denna törst efter spänning och även hjälpa till att utbilda dem om detta område. Den enkla titeln "Airplanes" är ett utmärkt exempel på detta, eftersom den går in i detalj på vad ett flygplan gör och verkligen fokuserar på de tekniska termerna. De kommer säkert att älska att ha bilder av flygplan som dessa i sina rum där du också kan införliva flygplansdukutskrifter i temat för deras rum. Kombinera flygplansdukstryck med dekorativa föremål som hängande flygplan eller till och med en säng med flygplanstema. Pojkar och flickor kommer definitivt att beundra den här typen av uppställning, oavsett om det är i deras sovrum, studieområde eller lekhage. Flygplan på duk kan till och med inspirera en framtida pilot i dem!
Produktinformation
  • Visar 1-69 av 69 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.