Rock'N'Roll

Ta en svart högerhand och en vit vänsterhand, och vad har du fått? God gammal rock'n'roll. Detta var något som en av musikgenrens mest ikoniska legender, Jerry Lee Lewis, sa. Det finnLäs mers förmodligen ingen musikform som hyllar ungdom, frihet och uppror bättre än rock and roll. Sedan starten har den svept världen med storm och genererat en livsstil som än idag är synonym med äventyr och udda beteenden. Musiken förändras, men sången förblir densamma. Och de motsvarande upptåg och skämt som kännetecknar denna musikforms storheter har inte förändrats ett dugg. De har helt enkelt förts vidare från en generation rockare till nästa. Till och med ljudet och dynamiken i själva musiken har utvecklats genom generationerna, men den grundläggande andan och drivkraften bakom musiken är fortfarande lika rå och respektlös som någonsin. Photowall hyllar denna vilda och listiga musikgenre med sitt sortiment av rock and roll-dukutskrifter. Dessa fantastiska verk runt om i ditt hem kan få fram den unge och rebellen i dig och påminna dig om de dagar då allt du tänkte på var musik, snabba bilar, tjejer och bus.

Hela Lotta Shaking i rock and roll-dukutskrifter

Rock and roll började leva i USA i slutet av fyrtiotalet och början av femtiotalet. Dess rötter går tillbaka till svart amerikansk musik som gospel, blues, jazz, boogie och rag för att nämna några. Även om många av dess influenser kan höras i tidigare verk, fick genren i sig inte sitt namn förrän 1954. Pianon, saxofon, elektriska eller akustiska gitarrer, basgitarrer, tamburiner och trummor är bara några av de instrument som används när man spelar rock and roll. Photowall hyllar musiken med sitt sortiment av rock and roll-dukutskrifter, med bilder som "Guitar Solo" och "Rock and Roll Lead Types" i sin fina samling. Om du skaffar dig en handfull av dessa utskrifter kommer du att väcka den länge förlorade rebelliskheten hos den tonåring du en gång var, och det kan leda till att du skriker mot månen när du känner för det. Återupplev de dagar då du och din blivande fru blev förälskade genom att spela skivorna som spelades på radion under er tidiga romans och omge er med dessa fantastiska rock and roll-dukutskrifter. Dessa rock and roll-utskrifter på duk kommer säkerligen att få tillbaka elden i ditt liv.

Tillbaka till rock and roll-utskrifter på duk

Vägran att acceptera den dikterade normen är en av anledningarna till att rock and roll spelade en så viktig roll i den amerikanska medborgarrättsrörelsen. Rockstjärnor sågs ofta delta i demonstrationer och protester mot rasdiskriminering och Vietnamkriget. Medan de i studion återgav dessa mycket starka känslor i de låtar de spelade in. Det var en vild och omtumlande tid i Amerika, och rock and roll verkade vara det perfekta soundtracket till den. Photowall hyllar några av de mest ikoniska personerna inom rock and roll med "All Shook Up" med kungen själv, Elvis Presley. Det finns också "Blind Boy Grunt" och "All I Can Do is Be Me" som visar upp den legendariske rockpoeten och textförfattaren Bob Dylan. Dessa rock and roll-dukutskrifter kommer att visa sig vara ovärderliga när de pryder hemmen hos rebeller i alla åldrar. Musiken och livsstilen är alla inkapslade i bilderna på dessa underbara rock and roll-dukutskrifter. Det råder ingen tvekan om att det kommer att få hjärtat att klappa och blodet att rinna iväg.

Hälsningar till rock

På 80-talet kom en musiker vid namn Bruce Springsteen, som tillgivet kallas The Boss, in på scenen och kom med sin egen typ av rock and roll som hyllade en särskilt amerikansk kultur. Det var musiken för fabriksarbetare och lastbilschaufförer, vilda tonåringar och vackra, blonda surfarflickor. Hans djupa, strupiga röst och oerhört känslosamma texter katapulterade honom in i Rock and Roll Hall of Fame. Hylla The Boss med trycket "I Was Born" som finns i vår samling av rock and roll-tryck på duk. Låt dessa rock and roll-utskrifter på canvas påminna dig om en dag då livet var enklare och det enda bekymret var hur man skulle kunna ha roligare. Dessa rock and roll-utskrifter kan också pryda dina barns rum och se till att de också utvecklar en kärlek till denna form av musik och att facklan skickas vidare. Bjud in dina vänner till en kväll för att lyssna på dina favoritvinylskivor medan du minns gamla dumheter och uppskattade ungdomsminnen. Ta dig en hel del av dessa fantastiska rock and roll canvasutskrifter redan nu.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor