Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Stina Wirsén

...

motiv

Stina Wirsén

Stina Wirsén är född 1968 i Stockholm och är en av våra mest omtyckta författare och illustratörer. Hon har varit verksam som illustratör sedan sin examen på Konstfack 1992, och har sLäs merom illustratör växlat mellan olika genrer som mode, litteratur och psykologi med mera. Stina Wirsén är känd för sina barnboksillustrationer samt mode- och porträttillustrationer.

Glödande vattenfärger möter starka linjeteckningar i Travel Stories

2019 skapade Stina Wirsén tillsammans med Photowall kollektionen Travel the World, en samling linjeteckningar som avbildar haute couture och gatumode från olika platser i världen. Stina har sedan 2018 även en mängd vattenfärgsmotiv i kollektionen Watercolor (läs mer nedan) hos Photowall, men de två världarna – linjeteckningarna och vattenfärgerna – har inte mötts förrän nu.

Samarbetet mellan Stina Wirsén och Photowall fortsätter nu med den nya kollektionen Travel Stories, som förenar Stinas karaktäristiska modeteckningar med stadsillustrationer, och sätter de slagkraftiga linjeteckningarna i kombination med de glödande vattenfärgerna.

Barnböcker av Stina Wirsén

Stina Wirséns figurer och berättelser älskas av barnen och barnböckerna är omåttligt populära. Stina Wirsén har skrivit och illustrerat många barnböcker och däribland serierna Brokiga och Vem? Böckerna har översatts till femton språk och hon har hyllats med ett flertal utmärkelser, däribland Expressens Heffaklumpen - ett årligt pris för barn- och ungdomsböcker, Elsa Beskow-plaketten och Nordiska Tecknare-priset. Hennes verk har ställts ut på museer och konstgallerier runt om i världen, inklusive USA, Tyskland, Indien och Japan.

Stina Wirsén är vidare känd för sina illustrationer i Dagens Nyheter, för vilka hon har tagit emot många utmärkelser. Hennes still kan beskrivas som minimalistisk, men ändå slagkraftig och uttrycksfull.

Stina Wirsén har tidigare skapat lekfulla och färgstarka tapetkollektioner för Photowall som baserats på de välkända barnböckerna – Brokiga som lanserades 2012, och Vem? som släpptes under 2015.

Tapektollektionen Watercolor är Stina Wirséns senaste kollektionen för barn och är inspirerad av barns sätt att se på världen. Illustrationerna i Watercolor-kollektionen skapades 2018, speciellt för barnavdelningen på Nya Karolinska i Stockholm. Motiven från kollektionen ingår numera i Photowalls standardsortiment.

Stina Wirséns tapeter för barn – det perfekta valet för ett barnrum

Stina Wirséns tapeter för barn är det perfekta valet för ett barnrum. Hennes underbart illustrerade tapeter sprudlar av glädje och gestalter och är lätta att bli förälskad i.
Du kan enkelt skapa en inspirerande miljö med färgglada tapeter för barn. Photowall erbjuder ett exklusivt och brett utbud av Stina Wirsén-tapeter för barn, baserade på illustrationer från de älskade barnböckerna Brokiga och Vem?. Välj roliga och lekfulla taper såsom Brokiga Party 3 eller den underbara skogstapeten Skog som är fylld av sprakande färger. Båda fungerar utmärkt för barnkammare och barnrum.

Var kreativ när du inreder dina barns sovrum

Var kreativ när du inreder dina barns sovrum. Att tapetsera ditt barns rum är både lätt och roligt. Du kan tapetsera hela rummet eller skapa en fondvägg, eller varför inte tapetsera på några garderobsdörrar. Allt är möjligt. Ibland är det de små förändringarna i barnets rum som gör den stora skillnaden, och som gör att hela rummet känns nytt och fräscht igen.

Lekfulla och färgglada tapeter för barn

Lekfulla och färgglada tapeter för barn – fyllda av roliga figurer och överraskningar. Stina Wirséns tapetmönster är fyllda av bedårande detaljer som stimulerar ditt barns fantasi. Förvandla ditt barns rum till ett roligt, inspirerande och glatt lekrum som ditt barn älskar att vara i.
  • Visar 1-46 av 46 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.