Mamma Mu och Kråkan

Mamma Mu och Kråkan är definitivt två av Sveriges mest älskade barnboksfigurer. Skapade av Jujja och Tomas Wieslander och vackert illustrerade av Sven Nordqvist. Böckerna om Mamma MooLäs mer läses över hela världen och har översatts till mer än 30 språk och är en stor favorit bland barn i alla åldrar.... Alla väggmålningar är skapade från skannade originalteckningar av Sven Nordqvist. Sven Nordqvist är en av Sveriges mest älskade illustratörer och förutom illustrationerna i böckerna om Mamma Mu har han bland annat skrivit och illustrerat böckerna Pettson och Findus.

Mamma Mu och Kråkans vänskap

Genom den här samlingen av väggmålningar får du följa det klassiska paret Mamma Moo och Crow. De kan tyckas vara ett osannolikt par; den intensiva Kråkan och den lugna Mamma Moo, som ändå blir vänner och är vänner i vått och torrt. Kråka. Crow, som kan uppfattas som självisk och besserwisser, men som egentligen är ganska osäker. Mamma Moo - en glad och vänlig optimist som vill lära sig och prova allt. De kompletterar varandra och berättelserna om dem visar alla sidor av vänskap - men kanske framför allt lojalitet.

En harmonisk samling väggmålningar

Alla mönster präglas av lugn och harmoni, och det är svårt att känna sig stressad när man betraktar Mamma Moo och Crow. Vila i de två vännernas underbara värld och låt dig inspireras av Mamma Moos vänlighet och goda natur. Hos Photowall hittar du väggmålningar med motiv från Mamma Mu - En dag på bondgården, Mamma Mu och Kråkans Jul, Mamma Mu får ett sår bland annat och pysselboken Mamma Mu ABC med flera. Följ med Kråkan och Mamma Mu på deras spännande nöjen och lekar!

Mamma Mu och Kråkans magiska värld i barnrummet

Berättelserna om Mamma Mu och Kråkan har sitt ursprung i barnens lek med ord, ljud och rörelser. Inspirerad av barn, för barn - inte konstigt att barnen älskar det! Dekorera med de svenska klassiska figurerna Mamma Mu och Kråkan, älskade av barn, och förvandla rummet till ditt barns absoluta favoritrum. Barnrummet blir magiskt med unik och färgstark Mamma Moo väggmålning. Skapa din egen Mamma Moo och Kråka-värld och låt barnen glädjas åt att vara nära sina favoritfigurer. I sällskap med Mamma Moo och Crow känner man sig aldrig ensam. Väggmålningar från bokserien Mamma Moo och Crow säljs exklusivt hos Photowall.
Produktinformation
  • Visar 1-8 av 8 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.