Insekter & Fjärilar

Det finns något särskilt fascinerande med insektsvärlden. Det är så små varelser, men om man tittar närmare upptäcker man att de är lika komplexa och storslagna som någon av de fem stLäs merora djuren. Från smaragdglansen på en fluga till skimret på en fjärils vingar - insektsvärlden är en magisk plats för den som är tillräckligt uppmärksam för att titta noga. Ta en närmare titt på naturens mest små skapelser med väggmålningar från vår serie "Bugs and Butterflies" med naturinspirerade tapeter. Ta fram fjärilarna! Täck dina väggar med naturens vackraste hantverk och förgyll omedelbart ett tråkigt utrymme genom att ta in en väggmålning med fjärilar. Dessa delikata skönheter fladdrar och fladdrar från blomma till blomma hela sina dagar - varför inte använda en tapet med fjärilstema för att få in lite skönhet i ditt hem?

Naturens konst, inomhus

Mönstren och färgerna i insektsvärlden har alltid varit en lättvunnen inspirationskälla för konstnärer. Den delikata vingen på en trollslända och skimret av ljusa färger på en nattfjäril som du kunde ha svurit på att den var tråkigt brun - naturen slutar aldrig att överraska när det gäller insekter. Oavsett om du letar efter en fotorealistisk påfågelfjäril i sin naturliga miljö eller ett vackert konstverk influerat av en trollslända i flygning kan du säkert hitta det du söker med vårt utbud av väggmålningar och tapeter.

Ett mönster för skönhet

Ibland behöver du inte bli överväldigad av färger. Vissa rum behöver bara lite lugn och ro - en antydan, här och där, av färg. För detta kan fjärilar vara idealiska. Ta hem en väggmålning med fjärilar i svart och vitt och låt fantasin flöda; föreställ dig dina egna färger! Eller hitta något i pastell, kanske, för att skapa en lugnande atmosfär i vilket rum som helst. Fjärilar är trots allt lika varierande som allt annat i naturen, och allt som krävs är att hitta rätt.

En touch av glädje

En väggmålning fylld av ljusa färger och slående kontraster kan vara precis vad du behöver för att liva upp ett tråkigt hörn eller för att ge lite gnista till din design. Om du letar efter något för ett småbarnsrum kan en väggmålning med nyckelpigor i den lilla flickans favoritfärger vara precis vad du behöver för att glädja små ögon och sinnen.
Produktinformation