En Land Weekend - Tapet - Babyrum

158

motiv

Insekter & Fjärilar

Det är något med insekternas värld som är fantastiskt fängslande. Trots dessa små varelsers blyga format är de så otroligt praktfulla i sin detaljrikedom om man tittar lite närmare. FLäs merrån flugans ryggskölds smaragdgröna lyster till fjärilsvingars skimmer; insektsvärlden är en magisk plats för den som är observant nog för att titta närmare. Ta själv en titt på naturens minsta skapelser i fototapeterna från Photowalls natur-inspirerade tapetkollektion “Insekter och fjärilar”. Fram med fjärilarna! Täck dina väggar med naturens vackraste skapelser och väck ett matt rum till liv med en fototapet med fjärilar. Dessa skira skönheter svävar från blomma till blomma dagarna i ända. Varför inte använda dig av en tapet med fjärilstema för att ge ditt hem lite extra skönhet?

Naturens konstverk, inomhus

Insektsvärldens mönster och färger har alltid fungerat som inspiration för många konstnärer. Naturen upphör aldrig att förvåna när det kommer till insekter – trollsländas skira vingar och nattfjärilens skimrande starka färger, även om du kunde svurit på att den var trist gråbrun. Det finns ingen tvekan om att du kan hitta det du letar efter i vår samling av fototapeter och tapeter, vare sig du letar efter en realistiskt jungfrufjäril i sin naturliga miljö eller ett vackert konstverk inspirerat av en flygande trollslända.

Ett mönster för skönhet

Ibland behövs inte ett överflöd av färger. Vissa rum behöver bara en liten touche av fridfullhet och en gnutta färg här och där. Då är fjärilar perfekta. Pryd din vägg med en svartvit fjärils-fototapet och låt din fantasi skena iväg: föreställ dig dina egna färger. Eller använd dig istället av pastell för att skapa en lugnande atmosfär i rummet. Fjärilar kommer trots allt i lika stor variation som allt annat i naturen, och allt som krävs är att du hittar den som är rätt för dig.

En touche av glädje

En insekts-inspirerad fototapet full av starka färger och slående kontraster kan vara precis det som behövs för att liva upp ett matt rum eller ge din inredning en extra gnista. Om du letar efter något att pryda väggen i ett barnrum kan en fototapet med nyckelpigor i barnens favoritfärger vara helt rätt.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.