Gnagare

Om du vill ha ett fantastiskt och finurligt tillägg till ditt hem, kontor eller fritidsområde kan du prova söta djur, t.ex. gnagare, som fokuspunkt. Photowalls utmärkta samling av vägLäs mergmålningar med gnagare är fantastisk när det gäller detaljer, design, färger och naturligtvis kvalitet. Dessa väggmålningar med gnagare kan också vara mycket användbara för att inreda ditt barns rum, studieplats eller lekplats, eftersom vi har mycket barnvänliga och trevliga motiv, som alla naturligtvis kan begäras för dina egna och specifika ändringar och justeringar. Matcha dina väggmålningar med gnagare i enlighet med din inredningsfärg, plan och övergripande schema.

Viktig skillnad i väggmålningar med gnagare

Låt oss först ta en titt på en viktig faktor när det gäller ämnet gnagare. Förutom att råttor och möss ser olika ut finns det en hel del andra skillnader mellan dessa två. Dina gnagare väggmålningar dekorationsinsatser kommer att bli mest framgångsrika när du förstår var och en av dessa varelser som finns i denna dekorativa omslagskategori. En av de viktigaste skillnaderna ligger först och främst i beteendet mellan möss och råttor, där det är ett faktum att möss är mycket mer nyfikna och råttor är mycket försiktiga. Möss är också rädda för råttor eftersom råttor tyvärr dödar och äter upp möss. Fysiskt sett är råttor jämfört med möss mycket större, har grövre päls och har proportionellt sett större huvud och fötter. Så logiskt sett är det också logiskt att möss är de mycket sötare gnagarna att ha som väggmålningar av gnagare för att pryda ditt bostadsområde eller kommersiella utrymme.

De sötaste banditerna någonsin

Oavsett om ditt hem är omgivet av träd eller skyskrapor är tvättbjörnar sannolikt en del av din lokala djurpopulation om du bor på norra halvklotet. De är några av de mest anpassningsbara varelserna i världen, som befolkar både landsbygd och städer i olika klimat. Även om det finns sju arter av tvättbjörnar i världen är den mest kända Procyon lotor eller den vanliga tvättbjörnen, som du kommer att se gott om i väggmålningar med gnagare. Tack vare de svarta markeringarna som faller över deras ögon har tvättbjörnarna i århundraden varit typiska för den listiga tjuven eller bedragaren i berättelser. Deras berömda svarta masker gör mer än att få dem att se ut som förtjusande laglösa, även om väggmålningar med gnagare som "Racoon Black And White" kanske får dig att tro något annat. Detta ansiktsdrag hjälper dem också att se klart, eftersom den mörka färgen absorberar inkommande ljus och minskar bländning som annars skulle studsa in i deras ögon och hindra deras syn. Om du vill ha en mer konstnärlig skildring av dessa fans favoriter kan du prova gnagarnas väggmålning "Line Raccoon". Den här väggmålningen med gnagare är vackert och stilfullt tecknad och kan lysa upp vilket rum som helst med charm och stil.

Rodents väggmålningar och deras ekorrkompisar

Om du tänker på ekorrar överhuvudtaget för din inredning är beskrivningen av dessa djur ganska generisk oavsett var du, eller de bor. Ekorrar har en lång, buskig svans, stora mörka ögon, små öron och är i allmänhet bruna, svarta eller grå. Detta gör dem till en idealisk varelse att vara föremål för väggmålningar av gnagare i ditt rum. Dessa varelser har stora tänder och klättrar snabbt i träd tack vare sina små händer som är spetsade med vassa klor med vilka de gärna gömmer mat, som ekollon, i träd eller gräver ner dem i marken för vintern som reservmat. Ekorrar är nära kusiner till andra gnagararter som råttor och möss. Eftersom ekorrar är ett populärt djur för barn kan deras söta natur användas idealiskt som väggmålningar av gnagare. Din pojke eller flicka kommer säkert att uppskatta ett verk som "Red Squirrel in Leaf Litter" från sektionen för väggmålningar av gnagare, ett ljust och glatt konstverk med en bedårande ekorre som centrum i en trevlig färgskala.
Produktinformation
  • Visar 1-60 av 60 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.