Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Tapestry Plattor 2 - Tapet - Hall

15

motiv

Lapptäcken

Att kombinera olika element i inredning kan vara utmanande, men när du klarar av det ser det sublimt ut och har en massiv visuell inverkan. Med Photowalls högkvalitativa kollektion avLäs mer av lappverksfototapeter från kategorin mönster inom konst och design har du förkroppsligandet av denna idé. Själva ordet lappverk syftar på ett tygstycke som skapats när mindre tygstycken, ofta kallade lappar, sys ihop. Detsamma gäller för din interiördesign, du tar mindre bitar och försöker sy dem ihop för att skapa en estetik. Lappverksfototapeter kan vara den felande länken och en hjälpsam följeslagare på denna dekorativa resa. Oavsett om du försöker piffa upp din bostad, en fritidsbostad eller till och med bara kontoret, kan dessa motiv hjälpa dig att förvandla ett vanligt utrymme till något riktigt speciellt. Som vanligt kan du justera de lappverksfototapeter som du har valt för att matcha eller kontrastera med din befintliga inredning och färgscheman.

Typer av lappverksfototapeter

Lappverkssektioner sorteras ofta i kategorier med namn som ger dig information om deras övergripande struktur och antalet verk i en sektion. De vanligaste är dock enskilda lappverk, som upprepar samma form om och om igen och fyrdelade lappverkssektioner, som består av fyra tygstycken. Detta innebär att det finns två tvärs över och två nedåt, där vissa former i ett fyrdelat lappverk ofta är indelade i flera segment. Du kan se detta i Photowalls sortiment av lappverksfototapeter. Det finns också femdelade lappverk som är strukturerade med tjugofem lappar och niodelade lappverkssektioner med initialt nio fyrkantiga lappar, men majoriteten av niodelade lappsektioner är indelade i olika former. Känn dig fri att titta igenom dessa fantastiska lappverksfototapeter för att upptäcka mer och hitta den som tilltalar dig mest. Det är viktigt att ha ett personligt band till dina lappverksfototapeter eftersom de kommer att återspegla din personlighet i det rum du dekorerar.

Kort historia

Lappverk går tillbaka cirka fem tusen år till det tidiga Kina och de egyptiska gravarna. De används oftast för att tillverka täcken, men lappverkstekniken kan också användas för att tillverka väskor och kläder, vilket till och med har upplevt ett återuppvaknande inom högmode. Lapptäcken har till och med blivit ett populärt stycke av global historia, vilket vi kommer att komma till senare. Du kan se att lappverksfototapeter inte bara ser bra ut, de har också historiskt och kulturellt värde. På 1700-talet blomstrade lapptäcken efter tekniska förbättringar inom textilindustrin, vilket gjorde att människor använde tryckta bomullstyg. Det blev till och med gatumode på 1960-talet och har fortsatt i dag och presenterar sig i olika former bland storgatornas butiker. De innovativa mönstren i lappverksfototapeter kan bli en underbar pelare i ditt hem eller på arbetsplatsen.

Lappverksfototapeternas inverkan

I likhet med litteraturstycken berättar lappverk en historia och kan ge en inblick i levnadssätt från det förflutna eller till och med nutiden. De symboliserar ofta uppfinnigsrikedom, eftersom lapptäcken använder de resurser de har för att göra ett lapptäcke som överkast. Dessa saker kan också symbolisera arv eftersom de skapas med tyger som framhäver ett ögonblick i tiden. Eastern Crossing är ett fint exempel på en lappverksfototapet som kan falla inom denna specifika kategori. En sammansättning av olika teman, dekorer och färger, kan detta objekt skapa en underbar bakgrund i alla slags utrymmen. För ett ännu mer stilfullt tillvägagångssätt kan du prova lappverksfototapeten med namnet Polar Bears Grey. Detta charmiga och helt förtjusande motiv kommer inte bara att se sublimt ut utan också glädja de unga.
Produktinformation
  • Visar 1-15 av 15 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.