Fotbollsplan från ovan - Tapet - Barnrum

54

motiv

Randigt

Att dekorera med randiga fototapeter är ett utmärkt sätt att få en elegant look och ge lite karaktär till ditt utrymme. Om du använder dem på ett traditionellt sätt eller på ett helt Läs mermodernt sätt är helt upp till dig och din övergripande dekorationsplan. Photowalls randiga fototapeter har makt att omforma ett rum beroende på hur och var de används, samtidigt som de lägger till ett nytt, polerat element till ett bostads-, kommersiellt eller till och med rekreationsutrymme. Randiga fototapeter blandas också vackert med rutnät, blommor och många andra mönster, vilket betyder att dessa motiv kan användas nästan var som helst. En annan bra sak med randiga fototapeter är att de är mycket mångsidiga. Du kommer att se och lära dig mer om detta i vår utmärkta serie av hög kvalitet, rik på detaljer och full av färgade randiga fototapeter, som du också kan anpassa efter din estetik och inredning.

Färg som huvudingrediens i randiga fototapeter

Utan tvekan bör randiga fototapeter idealiskt matcha ditt inre färgschema, som du kommer att upptäcka när du granskar denna kollektion. Om den randiga fototapeten verkar vara för distraherande är det bättre att välja en färg från den och integrera den i resten av rummets design. Ränder behöver inte nödvändigtvis vara raka, vilket gör att ett verk bland randiga fototapeter såsom Waterfall sticker ut. Den unika designen och de eleganta nyanserna av mörkgrått kan verkligen ge rummet den nödvändiga känslan av karaktär.

Dekorativa tips

Undvik först och främst att använda randiga fototapeter med färger som krockar. Ränder i sig är tillräckligt grafiska för att skapa effekt, så det är viktigt att använda färger som antingen kontrasterar eller kommer från samma färggrupp, beroende på vilket utseende du vill ha. Krockande färger i randiga fototapeter gör att utrymmet ser rörigt och distraherat ut snarare än grafiskt och slagkraftigt. Det är också viktigt att du ser till att motverka ränder med mindre stressiga designelement i ditt hem, på kontoret eller i något annat utrymme du har valt att renovera eller göra om. Om du till exempel har en randig fototapet, är solida möbler antagligen rätt väg att gå. En av de viktigaste faktorerna att beakta när du använder en randig fototapet är storleken på rummet. Ju större rummet är, desto bredare ska ränderna vara. Att blanda breda och smala horisontella randiga fototapeter fungerar också riktigt bra i fritidsrum och barnrum eftersom de skapar ett mycket lekfullt utseende. Watercolor Stripes och Bambu Forest Green är en fin kombination av denna idé, som kan glädja och piffa upp alla rum.

Att använda vertikalt eller horisontellt med randiga fototapeter

Traditionellt sett har vertikalt randiga fototapeter varit det vanliga, eftersom de skapar en illusion av höjd och därmed får taket att se högre ut än vad det egentligen är. Ett färgschema med liknande toner skapar en bekväm och lugnande look som är stilren och vacker. När färger blir mer kontrasterade i randiga fototapeter, blir utseendet kraftigare och starkare. Horisontellt randiga fototapeter är å andra sidan lite vågade och mer moderna, kanske ännu djärvare. De får rum att kännas bredare och kan förlänga utrymmen, precis som med kläder i verkliga livet. Horisontellt randiga fototapeter sägs också ofta vara mer lekfulla, eftersom olika färger och bredder känns nya, roliga och fräscha. När vi fördjupar oss i valet av randiga fototapeter kommer du att se många konkreta exempel på detta med ett varierat sortiment som garanterat gör ditt val mycket enklare och särskilt bekvämt.
Produktinformation
  • Visar 1-54 av 54 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.