Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

Leonardo da Vinci - Atlanticus - Tapet - Vardagsrum

10

motiv

Leonardo Da Vinci

Leonardo Da Vinci anses vara det främsta exemplet på det "universella geniet". En person med obegränsad nyfikenhet och ”febrilt uppfinningsrik fantasi”, och betraktas som en av de mesLäs mert mångfaldigt begåvade individerna som någonsin har levt. Da Vincis verk är kända som geniala bidrag till konst- och vetenskapens värld och är helt enkelt legendariska. Du kan faktiskt ha ett eller några av hans verk direkt i ditt hem eller kontor med Leonardo Da Vinci-fototapeter. Precis som konstnären är designerna fantastiska, inspirerande och på något sätt mystiska.

Tidlösa väggar med Leonardo Da Vinci-fototapeter

Det finns tusen sätt att få ditt hem att se bra ut, som de säger. Men det är faktum. När du dekorerar ditt hem eller ditt utrymme kommer du att bli förvånad över de olika idéerna och inspirationen som du kan använda och tillämpa. Photowall har de bästa fototapeterna som säkert kommer att göra så att alla ointressanta och tråkiga väggar ser fantastiska ut. Skapa en tidlös vägg med verk av en av mästarna. Leonardo Da Vinci-fototapeter är en av Photowalls kollektioner som kan ge din interiör ett klassiskt och tidlöst utseende. Designerna har uthållighet och kan vara en del av din interiör under en lång tid. Om du letar efter en interiör som kommer att ha en tidlös look, en som har ett gammalt utseende men som fortfarande ser lika fräsch ut idag som förr. Bilderna och färgerna på fototapeterna anses vara klassiska och har skapats för att hålla, i stil och färg. Det klassiska utseendet på ditt hem eller ditt utrymme kan vara varaktigt och Da Vinci kan hjälpa dig att uppnå ditt dekorationsmål. Fototapeten drar inte från trenderna. De är enkla men ändå sofistikerade. De är subtila och tillhör både dess rum och miljö. Det bra med Leonardo Da Vinci-fototapeter är att de kan samspela med andra designelement och dra in dem. Du kan lägga till antika möbler och använda fototapeterna som bakgrund. Du kan också blanda designerna med moderna möbeldesigner eller andra moderna dekorativa föremål och de kommer fortfarande att se fantastiska ut i ditt hem.

Om Leonardo Da Vinci

Leonardo Da Vinci var en italiensk polyhistor under renässansen som var oerhört intresserad av uppfinning, målning, skulptur, arkitektur, vetenskap, musik, matematik, teknik, litteratur, anatomi, geologi, astronomi, botanik, skrift, historia och kartografi. Känd för att vara en av de största målarna genom tiderna och får ibland äran för uppfinnandet av olika föremål. Han exemplifierar renässansens humanistideal. Da Vinci anses vara det "universella geniet" och hade djupa intressen för många saker. Hans sinne och personlighet ansågs vara övermänskligt samtidigt som han var mystisk och avlägsen. Hans syn på världen var logisk snarare än mystisk och de empiriska metoderna han använde var ganska oortodoxa under sin tid. Leonardo Da Vinci utbildades i studion hos den berömda florentinska målaren Andrea del Verrocchio. Da Vinci tillbringade sitt tidiga arbetsliv i Ludovico il Moros tjänst i Milano. Han arbetade sedan i Rom, Bologna och Venedig, och han tillbringade sina sista år i Frankrike i hemmet som gavs till honom av Frans I av Frankrike. Bland hans berömda verk är Mona Lisa, Nattvarden och Den vitruvianske mannen. Alla har reproducerats och använts i stor utsträckning för artiklar som läroböcker, T-shirts och andra souvenirartiklar.
Produktinformation
  • Visar 1-10 av 10 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.