Buketter

Blombuketter har alltid varit en symbol för skönhet och färg genom historien. De har kommit att representera nytt liv och tillväxt i allting. När en man har amorösa avsikter med en kvLäs merinna ger han henne en bukett. När en skönhetsdrottning kröns ges en bukett blommor till henne. När en person kommer hem eller välkomnas för första gången på en ny plats, överlämnas en bukett blommor till honom eller henne. Och även i tider av sorg och förlust tjänar buketter som en symbol för de känslor man känner. Photowall hedrar denna underbara skapelse i sitt sortiment av väggmålningar med buketter. Dessa unika bilder kan ge liv och livfullhet åt vilket hem som helst som inget annat kan. Dessa väggmålningar med buketter finns i ett stort antal olika mönster och färger som passar varje kräsen stadsboendes smak. De passar bra ihop med nästan alla färger i praktiskt taget alla rum i ditt hem. Låt dessa lätta och behagliga bouquets väggmålningar lysa upp ditt vardagsrum när du kommer från kontoret efter en hård arbetsdag. Låt dina nära och kära sola sig i den utstrålning och skönhet som dessa fantastiska väggmålningar med buketter utstrålar.

Med betydelsefulla i buketter väggmålningar

Olika typer av buketter representerar olika saker vid olika tidpunkter. I vår nuvarande tid är en röd ros en ouvertyr för romantiska motiv, medan en vit ros uttrycker vänskap. Photowall låter dig ta del av deras skönhet med "Bohemian Arrangement", "Colourful Flowers on Black Background" och "Indigo Ocker" i sin enastående samling av väggmålningar med buketter. De kommer att se särskilt bra ut ovanför din öppen spis eller i ditt minibibliotek. Du kan aldrig göra fel med dessa väggmålningar med buketter när det gäller att pryda ditt hem. Gör det till en veritabel trädgård genom att placera dessa bilder i kolumner för att skapa ett fint konstnärsverk. Tetiden har aldrig varit mer fin och härlig med dessa väggmålningar med buketter runt omkring dig och dina gäster. Till och med dina barn kommer att uppskatta att ha dessa tilltalande väggmålningar med buketter i sina sovplatser eller lekplatser. De kan ge dig otaliga timmar av lugnande avkoppling när du tittar på deras färgstarka ansikte. Ta bort dagens stress och omsorg genom att sitta på din favoritplats och låta timmarna rinna iväg medan du njuter av dessa pittoreska mästerverk. Det finns en för varje humör och fantasi. Gör dessa buketter väggmålningar till en del av ditt dagliga liv.

Hjärtevärmande i buketter väggmålningar

Under feodaltiden representerades varje klan av en specifik blomma i sitt vapensköld. De inneboende egenskaperna hos varje blomma gjordes för att återspegla de värderingar och principer som upprätthölls av varje hushåll. I Japan var samurajriddarna inte bara mästare på svärd, utan de var också experter på konsten att arrangera blommor som kallas Ikebana. Denna känsliga konstform förkroppsligar nivåerna jord, himmel och himmel. Till och med den störste av de engelska poeterna, William Shakespeare, sade själv: "En ros med något annat namn skulle dofta lika sött. Photowall ger dig mer att älska med "Dark Roses", "Wall of Flowers" och "Peonies on Gray" i sin fantastiska samling av väggmålningar med buketter. De här imponerande bilderna kommer garanterat att ge passion och nyckfullhet till alla utrymmen som de upptar. Du kan nästan känna deras delikata doft genom att bara titta på dem. I den andliga praktiken Bushido sägs körsbärsblomman representera livets cirkel, dess början, dess nutid och dess slut. Körsbärsblommans fall från sina grenar anses vara en andlig symbol för fulländning. Anhängarna av denna religion värnar om denna vackra filosofi.

Varmt och kärleksfullt

Inom psykologin är blomman en integrerad del av en serie tester som syftar till att kvantifiera en patients sinnestillstånd. En person vars blomteckning är färgglad och laddad med många tillbehör sägs ha ett friskt sinnelag och är full av hopp inför framtiden. Medan en person vars teckningar av en blomma är dystra och vissna är allvarligt störd och bär på många allvarliga problem. Photowall bekräftar denna prognos med "Happy Yellow 07A", "Flowers in a Glass Vase with Fruit-Jan Davidsz de Heem" och "Vase of Flowers-Infographics" i sin beundransvärda samling av väggmålningar med buketter. Dessa lysande bilder som sprutar av färg kommer garanterat att lyfta upp och vitalisera sinnesstämningen hos alla som har turen att få se dem. Vissa primitiva kulturer håller till och med blommor som standard för sexuell potens. Det är ingen tillfällighet att blomman, som är en växts könsorgan, är det element som används för att förmedla passion och begär även i vårt nuvarande samhälle. Blommor kan också betyda hemlighet, vilket termen subrosa antyder. Det betyder under rosen. I gamla tider träffades hemliga sällskap i dolda rum med en blomma hängande över huvudet. Detta betydde att allt som sades inom dessa väggar skulle stanna där för alltid.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.