Fasader

En fasad är vanligtvis den främre delen av en byggnad, struktur eller byggnad, den del som människor ser. Men det är inte begränsat till detta, en hel stad, by eller ort kan också ha Läs meren fasad. Fasader är en metafor för det ansikte som visas upp för världen Det är symbolen för den mest tilltalande sidan av något. Photowall är stolt över att kunna presentera denna intressanta sida av saker och ting i sin egen serie av väggmålningar med fasader. Dessa vackra bilder av fasader på byggnader, städer, strukturer och orter kan lägga till ett märkligt men tilltalande lager till elegansen i ditt hem. Häng upp dessa väggmålningar med fasader i ditt vardagsrum för att ge det en varm och inbjudande känsla. Placera dem i dina rekreationsutrymmen för att ge dig glädje och underhållning. Även dina barns sovplatser och lekplatser kommer att gynnas av dessa väggmålningar med fasader. Se hur de nyfiket stirrar på dessa bilder och blir märkligt tilldragna av dem. Använd dessa väggmålningar med fasader för att lära dem en känslig lektion om skillnaden mellan alltings utseende och verklighet. Dessa underbara väggmålningar med fasader i ditt hem kommer att ge det en mysig men ändå sofistikerad atmosfär.

Ögonfångande i fasadmålningar

I Shakespeares populära pjäs Hamlet säger huvudpersonen ilsket till sin publik att Gud har gett dem ett ansikte, men att de inför världen visar upp ett annat. Detta är den filosofiska definitionen av denna fysiska egenskap. Photowall hyllar dessa principer med "Dawn on Venice", "Gotham" och "New York City Night Skyline" i sin fina serie av väggmålningar med fasader. Dessa fängslande bilder visar oss de synliga dragen i några av världens mest populära städer. Spelet med ljus och skugga ger elegans åt deras strukturer och lockar ögat till deras mest tilltalande sidor. Häng upp dessa fantastiska väggmålningar med fasader i din lounging-håla och dina relaxavdelningar för att ge dig känslan av att vara en urban, eftertänksam miljonär som granskar den enorma metropolen framför sig. Dessa väggmålningar med fasader ger en känsla av storlek och frihet till alla som betraktar dem. Den elegans som de utstrålar är svår att uttrycka helt och hållet, men kan mycket lätt kännas. Placera dessa anmärkningsvärda väggmålningar med fasader i ditt privata arbetsrum eller minibibliotek för att ge det en världslig och kosmopolitisk atmosfär. Det finns ingen gräns för den skönhet som dessa väggmålningar med fasader kan ge ditt hem.

Förtjusande väggmålningar i fasader

Men allt som har med fasader att göra behöver inte vara storslaget och överdimensionerat. Det kan också vara den mer enkla men lika viktiga sidan av allting. Photowall ger dig mer att njuta av med "Greatest Bookshop In The World", "Miami Deco 2" och "Electric Shop" i sin unika samling av väggmålningar med fasader. Dessa bilder ger en mer ödmjuk och hemtrevlig känsla, men tar inte bort den slående attraktionen hos dessa strukturer. De berättar för oss att även en enkel butiksfasad kan kännas som ett underverk i den moderna världen om den betraktas från rätt perspektiv. Du kan hänga dessa bilder i ditt kök för att ge det en mer rustik känsla. De skulle också passa perfekt bredvid väggen i din matplats. Måltidssamtalen kommer aldrig att bli trevligare med dessa betryggande och inbjudande fasadväggmålningar inom synhåll. Prata om alla de vackra städer du har besökt och alla de som du fortfarande planerar att besöka i framtiden. Diskutera de stora och minnesvärda strukturer och byggnadsverk som har fångat din uppmärksamhet och vunnit din beundran genom åren.

Historiska och betydelsefulla

Vissa byggnadsverk i världen har blivit så populära och ikoniska att enbart ett omnämnande av dem omedelbart framkallar bilder av deras magnifika fasader. Historiens stora arkitektoniska bedrifter har satt sitt outplånliga avtryck i våra sinnen och hjärtan. Photowall hyllar denna storhet med "Big Ben", "London Dawn" och "Taj Mahal Cleaner" i sin fantastiska samling av väggmålningar med fasader. Den första bilden visar oss den ikoniska klockan som sitter i hjärtat av London. Den andra bilden visar London självt när det vaknar innan soluppgången. Och den tredje bilden är fasaden till Taj Mahal, en arkitektonisk bedrift som är så vacker att den var det enda offer som en sörjande kung kunde ge till minnet av sin förlorade drottning. En enkel titt på denna struktur påminner oss om hur stor omfattning och hur långt människor kan gå för kärleken. Häng upp dessa i de mest synliga delarna av ditt hem och bjud in dina gäster för att titta i vördnad och vördnad på dessa väggmålningar med fasader. Låt dessa slående bilder inspirera er att dela varandras berättelser om stor och segrande kärlek. Dessa väggmålningar med fasader är en garanterad hit i varje hem.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5–8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.