Kalifornien

När man hör ordet Kalifornien får man i de flesta fall människor att drömma om stranden och kändislivet. Photowall har samlat ett stort utbud av väggmålningar från Kalifornien som kanLäs mer göra samma sak, och till och med mer för dig. Kaliforniens väggmålningar visar inte bara delstatens mest kända städer och platser, utan även några av de vackraste landskapen som du kan visa upp på din vägg utan problem. Våra väggmålningar i Kalifornien innehåller verkliga fotografier som omedelbart förflyttar dig till platsen, men också konstverk som ger denna del av landet mer djup och sammanhang. Oavsett om det är den berömda San Francisco-bron eller den imponerande Los Angeles skyline hittar du garanterat en väggmålning i Kalifornien som kompletterar ditt utrymme på ett utmärkt sätt. Vårt utbud av väggmålningar i Kalifornien visar upp olika miljöer som passar din unika smak och dina designplaner. Prova dessa motiv som motivatorer för att någon gång göra den där resan över till Kalifornien, eller om du har haft turen att redan ha besökt landet, en vacker påminnelse om ett härligt förflutet.

Huvudnummer i väggmålningar i Kalifornien

De som inte är bekanta med Los Angeles antar ibland att det är ständigt soligt och fullt av kändisar. Sanningen är dock mycket mer nyanserad eftersom vädret kan variera, majoriteten av människorna är arbetarklassfolk och det finns mer fantastisk konst och sevärdheter än vad en besökare möjligen skulle kunna klämma in i en enda resa. Kaliforniens väggmålningar kommer säkert att visa denna sida av Los Angeles i unika mönster, livliga färger och en mängd olika teman. Medan andra ikoniska amerikanska städer som New York är höga är Los Angeles bred. Santa Monica och Venice Beach är till exempel populära bland turister men ligger en avsevärd bilresa bort. Kaliforniens väggmålningar som "Lifeguard in Santa Monica, Los Angeles" visar hur vackra dessa platser kan vara, oavsett avstånd. Med objekt som dessa kan du ha den berömda strandvibben i din inredning året runt.

Enormt tilltalande

I motsats till vad många tror är Kalifornien inte bara glitter och glamour, utan har faktiskt en mycket intressant historia. Det anslöt sig till USA i och med undertecknandet av Guadalupe Hidalgo-fördraget, som avslutade det mexikansk-amerikanska kriget, år 1848, och USA betalade Mexiko 15 miljoner dollar för krigsskador. I gengäld avstod Mexiko nästan hälften av sitt territorium, inklusive Kalifornien, Arizona, New Mexico, Texas och delar av Colorado, Nevada och Utah. Även om den ursprungligen var känd som Grizzly Bear State är den numera känd som Golden State. Du kommer att se och känna varför när du sätter upp väggmålningar från Kalifornien, eftersom dessa verkligen är guldmedaljörer när det gäller att utrusta din inredning med skönhet, stil och textur. Det andra fantastiska med väggmålningar från Kalifornien är att vi har lagt till två mindre underkategorier, Los Angeles och San Francisco, för att göra din urvalsprocess mer sammanhängande och effektiviserad.

Venturing north with California wall murals

När man talar om San Francisco kan man inte utelämna dess mest definierande sevärdhet, Golden Gate Bridge. I slutet av 1800-talet var San Francisco en av de städer som utvecklades snabbast i USA, men den drabbades av en stor fartgupp när den började utvecklas till en stor knutpunkt som var i behov av snabba och pålitliga transporter, särskilt efter utvecklingen av den prisvärda bilen i början av 1900-talet. När staden stagnerade och slutade växa krävde lokalbefolkningen att en bro skulle byggas så att människor kunde resa lättare och snabbare. Med kaliforniska väggmålningar som visar San Francisco har du inte bara en vacker utsmyckning för dina väggar, utan också en viktig och meningsfull struktur i din inredning. Kaliforniens väggmålningar kommer att öka den visuella vikten samtidigt som de ger ett historiskt sammanhang och ett utmärkt stycke americana. Kaliforniens väggmålningar som "Golden Gate - Sepia" symboliserar amerikansk uppfinningsrikedom och innovation och ger en hel del karaktär och optiskt intresse.

Superb variation

Som tidigare nämnts kan du välja kaliforniska väggmålningar som antingen är rikt detaljerade fotografier av verkliga livet eller konstverk som är verkligt speciella. Beroende på din inredning kanske till och med ett par av båda. Lugnet i objekt som "Bowman Lake Panorama", till exempel, står verkligen i kontrast till det liv och rörelse som vi tenderar att förknippa med staden Los Angeles. Denna livlighet återspeglas också i väggmålningar från Kalifornien som "Downtown LA at Sunset". De invecklade detaljerna i verk som "Sparkling San Francisco" skiljer sig också mycket från konstnärskapet i kaliforniska väggmålningar som "Los Angeles California Skyline Blue". Den förstnämnda skulle passa perfekt i ett utrymme med retro-tema, medan den sistnämnda är ett exempel på en kalifornisk väggmålning som ligger nära minimalismen.
Produktinformation