Brott

Brottsthrillers och dramer har varit en viktig del av film och tv sedan dessa underhållningsredskap uppfanns. Denna genre har visat sig vara fascinerande, spännande och oerhört rolig Läs meratt titta på och följa på skärmen. Det är den här typen av berättelser där gränsen mellan huvudperson och antagonist suddas ut. Vissa huvudpersoner porträtterar karaktärer som vanligtvis klassificeras som den onda killens beteende. Omvänt uppvisar vissa antagonister egenskaper som vanligen är mer förbehållna den goda killen. Photowall låter dig njuta av den här spännande genren med sin egen serie av väggmålningar med kriminalromaner. Dessa fantastiska bilder visar upp några av de mer ikoniska och välkända karaktärerna som vi har blivit kända sedan de skapades. Placera några av dessa väggmålningar om brott i ditt vardagsrum och ge rummet glitter och glamour från själva showbusinessen. Dina nära och kära och kollegor kommer inte bara att uppskatta och beundra dessa väggmålningar om brottslighet, utan kommer också att hitta skäl att besöka denna plats så mycket som möjligt. Dessa väggmålningar för brott kan förvandla ditt hem till en virtuell underhållningsplats som alla kan njuta av. Det finns ingen plats i din bostad i staden som inte kommer att gynnas av dessa väggmålningar om brott.

Gritt i brotts väggmålningar

I slutet av 60-talet valdes oväntat en begåvad ung italiensk skådespelare vid namn Al Pacino från Cassavettes-skolan i New York ut för att spela den gåtfulla ättlingen till en stor organiserad brottsfamilj i Francis Ford Coppolas filmiska mästerverk Gudfadern. Valet av den då okände Pacino höjde några ögonbryn i showbiz-kretsar. Men hans skådespelaregenskaper bevisades snart bortom allt tvivel i och med att filmen släpptes på biograferna. Pacino följde sedan upp denna ikoniska roll med flera andra porträtt som har förankrats i publikens medvetande sedan dess. Photowall ger dig något att beundra med "Serpico", "Gudfadern-Al Pacino och Marlon Brando" och "Cruising-Al Pacino" i sitt fina sortiment av väggmålningar om brott. Häng upp flera av dessa väggmålningar i ditt fritidsrum medan du tittar på dessa filmer, så har du ett filmmaraton i ditt hem. Känn energin och gruset från dessa filmer med dessa väggmålningar om dig. Hollywood har aldrig varit närmare din bostad än med dessa fina väggmålningar om brott på alla väggar i din stadsmiljö. Tristessen kommer garanterat att göra en utflykt.

Intressant i brottsliga väggmålningar

Efter Pacino kallades en annan ung italiensk skådespelare in för att spela den yngre versionen av Gudfadern själv i den andra delen av filmen. Denna skådespelare hette Robert DeNiro, och precis som Pacino tystade han alla nejsägare och kritiker som tvivlade på hans förmåga i och med lanseringen av denna uppföljare. Senare kallades han in av mästerregissören Martin Scorsese för att spela flera roller som har gjort honom omtyckt av allmänheten och som har präglat honom med en tuff och smart persona på vita duken. Photowall ger dig mer att älska med "Robert de Niro i Taxi Driver", i sin fantastiska samling av väggmålningar om brott. Den här bilden visar den störda unga chauffören som leker med en persona som han vill anta. Häng upp några av dessa väggmålningar om brott i din lounge för att skapa underhållning och en känsla av äventyr i rummet. Ge en hyllning till Travis Bickle genom att vända dig mot spegeln och fråga: Pratar du med mig? Dessa väggmålningar om brottslighet kommer inte bara att bidra till din avkoppling, utan kommer också att ge rummet en tuff och kvick air som är svår att motstå.

Reklam och hyllad

Under hela film- och tv-tiden har brottsgenren, oavsett om den är dramatisk, spännande eller komisk, kommit att uppskattas och hyllas av publik i alla åldrar över hela världen. Några av de mer anmärkningsvärda skådespelare som har spelat i denna genre är Richard Roundtree, Claudia Cardinale, Hanna Schygulla, Humphrey Bogart, Clint Eastwood och Peter Lawford för att bara nämna några. Det var den briljante franske filosofen Balzac som en gång skrev: "Bakom varje förmögenhet finns ett brott". Och förmögenheter har definitivt gjorts med dessa anmärkningsvärda filmer och TV-program. Placera några av dessa väggmålningar med brottsbilder i dina korridorer för att göra det mer spännande att gå från rum till rum. Häng upp några av dessa bilder i din matsal och observera hur samtalet långsamt tar vägen till underhållning och dessa underbara kriminalväggmålningar. Till och med dina barns sovplatser och lekplatser kommer att bli upplivade med dessa väggmålningar om brott som hänger på väggarna. Se hur de samlas runt dessa fantastiska bilder och börjar fråga dig om en era inom underhållning som kom före dem. Det kommer aldrig att bli en tråkig stund i ditt hem med dessa väggmålningar om brottslighet.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor