Vintage, Kläder

Om du känner dig nostalgisk och elegant kan du kolla in Photowalls urval av vackra väggmålningar med vintagekläder. Termen "vintage" används i det här fallet för att beskriva kläder sLäs merom är mellan 20 och 100 år gamla och som också är tydligt representativa för den tid då de tillverkades. Det är därför mer än rättvist att säga att för att kunna kallas verkligt vintage bör plagget starkt återspegla stilar och trender som är förknippade med den epoken, precis som med vårt kluster av väggmålningar med vintagekläder. Dessa motiv kan vara den perfekta utsmyckningen i alla typer av rum eller utrymmen, oavsett om det är bostäder, rekreationsområden eller till och med kommersiella utrymmen. Dessa eleganta och vackra väggmålningar med vintagekläder kan ändras i enlighet med din övergripande designplan och dina färgscheman. Använd väggmålningar med vintagekläder för att snygga till och vitalisera det område du valt att förnya.

Förståelse för väggmålningar med vintagekläder

Det är viktigt att förstå att definitionen av vintage är flytande, eftersom varje årtionde ger upphov till nya föremål som så småningom passar in i denna klassificering. Om du vill bli ännu mer teknisk kan du komma ihåg att all vintage så småningom kommer att bli antik. Kläder som är 100 år gamla eller mer klassificeras till exempel redan som antika. Detta återspeglas också i väggmålningar av vintagekläder, där det ännu inte finns några antikviteter att hitta. Trots detta finns det exempel på klassisk stil, vilket innebär att ett plagg förblir snyggt genom tiderna. Med andra ord återspeglar det inte den epok då det tillverkades utan transcenderar snarare alla epoker, med mindre stiljusteringar. Exempel på klassisk stil är den lilla svarta klänningen, trenchcoat, knäppta vita skjortor och blazrar. En liten svart klänning från 1980-talet skulle till exempel vara klassisk, inte vintage, medan en blazer med betydande axelkuddar från den tiden skulle vara vintage. Väggmålningar med vintagekläder som "Spanish lady, Gordon Conway" är ett bra exempel på just detta begrepp.

Mästarnas verk

Väggmålningar av vintagekläder är också källan till några otroliga konstverk, som är starkt påverkade av livsstilen och kulturen i den tid då de producerades. Konstnären som designade Moulin Rouges legendariska affischer var till exempel en aristokrat, dvärg och festprisse som till och med uppfann en cocktail som heter Earthquake, som består av hälften absint och hälften konjak. Experter säger att Henri de Toulouse Lautrecs målningar, teckningar och affischer är som insekter fångade i bärnsten, som bevarar den virvlande energin, blandningen av klasser och kulturer och höjdpunkterna och nedgångarna i stadslivet i 1800-talets Paris. Väggmålningar av vintagekläder från Photowall kan ge samma kraft och framkalla en liknande anda, vilket gör ditt utrymme till en minnesvärd upplevelse för alla som ser din inredning. Föreställ dig bara ett verk som "Women at her Toilet, Henri Toulouse Lautrec" i din bostad och föreställ dig hur det kommer att få rummet att lyfta. Väggmålningar av vintagekläder som dessa är det perfekta verktyget för att piffa upp din inredning och samtidigt ge den lite välbehövlig textur och karaktär.

Mer väggmålningar av vintagekläder

Om du letar efter något mer i linje med ikoner från det förflutna kan du inte göra fel med motiv som "Home Town Story". Denna väggmålning med vintagekläder kommer omedelbart att bli fokuspunkten i varje rum, oavsett om det är ditt hem eller ditt kontor, eftersom den föreställer den enda Marilyn Monroe. Förutom att den här väggmålningen för vintagekläder är gjord i klassiskt svartvitt, vilket höjer nostalgifaktorn ännu mer. "Swimsuit Issue of the Year" är en annan väggmålning av vintagekläder som visar Hollywoodlegendaren i sin bästa ålder.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor