Vintage, Typsnitt

Typografi kännetecknas av den specifika färdigheten att sätta upp typsnitt för att göra något skrivet läsbart och sammanhängande för ögat. Arbetet innebär att välja ut typsnitt, storlLäs merekar, längder och avstånd för att uppnå den önskade effekten av typen. Detta är ett arbete som utförs av typografer, grafiska formgivare, art directors, mangaartister, serietecknare, graffitikonstnärer och många andra med liknande färdigheter. Numera kan du helt enkelt ställa in din Word-fil till vilken typ, vilket typsnitt eller vilken storlek du vill. Men före datorernas tillkomst ansågs typografi vara en värdefull och specialiserad färdighet. Photowall påminner om forna dagar med sin fina samling av väggmålningar med vintage typografi. Dessa bilder från den tid då bokstäver arrangerades av människohänder kan ge ditt hem en känsla av gammaldags sofistikering och nostalgi. Placera dessa väggmålningar med vintage typografi på utvalda ställen i din bostad och låt dem ge dig känslan av en tid då tidningar var den enda informationskällan och konstnärskap kom genom stor ansträngning snarare än genom att trycka på en knapp. Dessa väggmålningar med vintage typografi skulle passa perfekt i ditt privata arbetsrum eller i ditt minibibliotek. Det kommer att ge dig ett utseende av lärdom och visdom att ha dessa vintage typografiska väggmålningar omkring dig.

Fet i vintage typografi väggmålningar

Förr i tiden var romaner, affischer, nyhetsbrev, notiser och andra former av skriftliga publikationer tvungna att få sina typsnitt inställda manuellt. Den ansträngning och omsorg som krävdes för att skapa ens en av dessa publikationer är inte en bild som någon från vår tekniska era ens kan föreställa sig. Inom många sektorer av denna industri har typografi redan blivit en förlorad konst. Photowall hjälper dig att minnas arbetet av många som gått före oss med "Musical Notes Part 2", "Vintage Sailing Knots" och "Old Salt Whiskey" i sin breda samling av väggmålningar med vintage typografi. Låt dessa bilder stå i dina barns sovrum och lekplatser och upplys dem om en tid innan Microsoft Word och Photoshop var de viktigaste verktygen för att försköna en skriftlig publikation. Låt dessa väggmålningar med vintage typografi bli en påminnelse för dem om att allt som är värt att ha också är värt att arbeta för. Visa upp dessa fina vintage typografiska väggmålningar i ditt vardagsrum och sitt med dina nära och kära i beundran över hur mycket arbete som krävdes för att förverkliga dem. Dessa väggmålningar med vintage typografi kommer garanterat att lysa upp ditt hem.

Minnesvärd i vintage typografi väggmålningar

Även om den manuella typografins era har kommit och gått finns det fortfarande de som praktiserar denna konstform än i dag. Bröllopsinbjudningar, affischer, filmtryck, anslag och liknande blir många gånger dyrare om de gjordes med denna gamla metod. Mängden arbete och skicklighet som läggs ner på dem höjer priset för konsumenterna. Det finns fortfarande många som vill ha äran att kunna säga att deras bröllopsinbjudningar var handgjorda typografiska verk. Photowall erkänner detta viktiga faktum med "Vintage New York Empire State", "Vintage New York Flat Iron" och "London City Words II" i sitt fina sortiment av väggmålningar med vintage typografi. Dessa faksimilerna av den verkliga varan ser så genuina och autentiska ut att det kommer att kännas som om du hade en mästersättare som gjorde dem speciellt för dig. Placera dem på din privata arbetsplats i din bostad och få en tidningsredaktör från 1930-talet att se ut som en tidningsredaktör. Bjud in dina vänner och arbetskamrater på kaffe och kakor medan du låter dem betrakta och beundra din fina samling av dessa fantastiska väggmålningar med vintage typografi.

Varaktig och älskvärd

Dessa väggmålningar med vintage typografi finns i ett stort urval av mönster och färger för den bibliofila finsmakaren att välja mellan. De är tillverkade av material som är säkra att existera i ditt hem och säkra att vara i närheten av dina barn. Bli avundsjuk på dina arbetskamrater när de ser dina arbetsutrymmen prydda med dessa spektakulära vintage typografi väggmålningar. Det finns ännu mer att älska med "Five Boroughs Painted Cafe", "Simple Message And" och "Cabin Fever I" i vårt fina sortiment av väggmålningar med vintage typografi. Känn dig som en av förlagsålderns pionjärer med några av dessa tryck arrangerade runt ditt arbetsrum. Föreställ dig att du är en ung Ernest Hemingway som stirrar på det skrämmande utrymmet på ett tomt papper, redo att skriva sitt nästa litterära mästerverk. Den klassiska känslan som dessa väggmålningar med vintage typografi ger kan inte överskattas. De är mer än bara vanliga prydnader i ditt hem, de är konstföremål. Låt dessa tryck ta dig tillbaka till en tid då hårt arbete och skicklighet var den viktigaste valutan för framsteg och erkännande i den här världen. Låt dig och din familj ta del av dessa underbara känslor,
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.