Grova strukturer

Vårt utmärkta sortiment av väggmålningar med grova texturer garanterar att du kan välja bland alla möjliga. Eftersom textur är så viktigt för att ge visuell tyngd åt ett rum kommer deLäs merssa högkvalitativa föremål som vi har i lager för dig att höja och verkligen få ditt personliga utrymme att fånga ögonen. Robusta texturer kan få ett rum att kännas mer jordnära och intimt, till skillnad från släta ytor som får det att framstå som mer elegant och avlägset. Som du kommer att se har vi det förstnämnda i överflöd, bekvämt monterat för dig att bläddra över.

Användning av väggmålningar med grova texturer som jämvikt

Harmoni är mycket avgörande för att lyfta ett rum från ordinärt till extraordinärt. Det är därför textur är verkligen väsentlig eftersom den ger balans genom att få olika områden att framträda. Om allt ser för likadant ut blir det inte bara ingen visuell tyngd utan även inget optiskt intresse. Våra högklassiga väggmålningar med grova texturer är därför det optimala instrumentet för att se till att ditt hem, kontor eller annat personligt utrymme har den variation som skapar den där enheten av alla dekorativa element i kombination. Använd kontrasterna klokt, särskilt när det gäller avståndet mellan väggmålningar med grova texturer och en slät yta. Om du placerar dem direkt mot varandra kommer det att få de grova texturerna väggmålningarna att sticka ut mer och verka tyngre än om du placerar dem med ett visst avstånd från varandra.

Ruggigt stiliga prover

För att ge dig en bättre inblick i vårt urval av väggmålningar med grova texturer finns här några konkreta exempel som hjälper dig att fastställa hur de visuella komponenterna i ditt rum kommer att kännas. Dripping Paint Graffiti Wall är ett ganska starkt fall, eftersom färgerna är så levande och ljusa. Den här konstnärliga återgivningen ser också mycket fashionabel och aktuell ut, vilket skulle passa till alla moderna hem eller även ett livligt kontor. Om du är ute efter ett mer dämpat svar kan Grey Graffiti Detail vara trycket för dig, eftersom dess Tag gjort i ett lite Wildstyle-format ser ut som en del av en väggmålning i gatukonst, men samtidigt kan det bli en fenomenal vy i en hall eller på ett kontor som din väggmålning med grova texturer.

Trä i grova texturer väggmålningar

Vi kan hålla med om att trä, när det är gjort och presenterat på rätt sätt, är en mycket betryggande sak att röra vid. Det ger oss en stark känsla av komfort och soliditet. Det ser naturligtvis också bekvämt ut, men samtidigt elegant, och därför har våra utmärkta väggmålningar med grova texturer några trämotiv, särskilt Upright Wooden Wall och Wooden Logs Wall. Båda dessa alternativ kan lägga till den tidigare nämnda viktiga visuella tyngden till ditt utrymme. Deras slående mönster är en tröst för ögonen, men kan samtidigt fungera bra tillsammans med mer moderna detaljer om det är det som är ditt önskemål när du vill snygga till ditt rum.

Mursten för mursten

Den här kategorin är vanligtvis den första som förknippas med väggmålningar med grova texturer. Tegelstenar är ett mycket populärt dekorativt verktyg för interiörer, eftersom det ger den där auran av stabilitet, styrka och trygghet. Att införliva textur i din inredning är av största vikt för att ta designen till nästa nivå. Väggmålningar med grova texturer med tegelstenar i huvudrollen kan vara en viktig ingrediens i denna kosmetiska satsning. Förstklassiga bilder som Stockholm Brick Wall eller Old Ruff Brickwall finns tillgängliga i sina ursprungliga röda nyanser och i den alltid fascinerande svartvita versionen. Detta leder oss också till att alla dessa olika och förstklassiga objekt i sektionen för väggmålningar med grova texturer är tillgängliga för dina specifika modifieringar, justeringar och ändringar.

Råa texturer för väggmålningar för ungdomar

Om dina ungdomar eller kanske tonåringar vill ha en ny inredning för sitt rum eller personliga utrymme har grova texturer väggmålningar exakt rätt bitar. En av dem är Stop Sign Against Grungy Wall, som kan vara en härlig mittpunkt för en pre-adults rum. Den ser cool ut med sin envisa unika design och talar till den rebelliska energi som ofta definierar tonåringar. Colorful Brick Wall har också den charm som skulle omfamnas av tonåringar, eftersom den är helt spritt språngande och mångfärgad och gör varje område mer ungt och dynamiskt.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.