Metalliskt

Metalls utseende och känsla har alltid utstrålat en hård men ändå elegant känsla. Det finns en kvalitet som är tuff, men som ändå kan vara sofistikerad. Dess hårdhet och råhet har förLäs mermågan att på ett oförklarligt sätt lysa igenom, även i de mest oortodoxa miljöer. Det finns vissa saker i den här världen som trotsar logiska förklaringar. Vissa mönster engagerar oss, en viss färgpalett lugnar våra sinnen, eller en viss bild kan plötsligt ge oss en mening, även om den inte är i det aktuella sammanhanget. Photowall hyllar detta märkliga mänskliga drag i sitt sortiment av metalliska väggmålningar. Dessa metalliska väggmålningar kan samordnas perfekt med vilken färg på väggen eller tapeten som helst som du väljer att sätta dem i bakgrunden med. De finns i en mängd olika bilder som garanterar en stor mängd valmöjligheter för den noggranna stadsbyggnadsägaren. Placera dem i dina arbetsrum, i dina bostadsområden, i dina fritidsrum och till och med i dina kök, vad som än passar dig. Kom hem till en plats där skönhet och avkoppling inte behöver vara meningsfulla för att uppskattas fullt ut. Låt dina ögon och ditt sinne engageras och tröstas av det ovanliga. Det finns inga regler när det gäller att pryda era hem med dessa unika väggmålningar i metall. Luta dig bara tillbaka och slappna av och låt dem lindra dina bekymmer och tvätta bort dagens tunga bekymmer.

Edgy i metalliska väggmålningar

För dem som var unga och vilda på nittiotalet, där grungemusikens storhetstid i Seattle, Washington var på sin höjdpunkt, finns det inget som kan tjäna som en bättre påminnelse än vår "Grungy Steelplate" i vårt sortiment av metalliska väggmålningar. De talar om en tid av ungdom och frihet och ett liv som inte var belastat av omsorg. De påminner oss om de platser vi har varit på och de äventyr vi har delat. Ett gammalt skivomslag kan vara för bokstavligt för dessa minnen, men just detta verk i våra metalliska väggmålningar kommer att ge subtilitet och nyans till en uppskattad tid i våra liv. För den moderna människan som inte kan få nog av den industriella looken erbjuder Photowall "Metal Pattern" i vårt sortiment av metalliska väggmålningar. De här verken erbjuder en stark kontrast till mjuka nyanser och ger dina fritidsutrymmen den extra kick de behöver för att förvandla dem från tråkiga till dramatiska. Ett annat perfekt tillägg till din bostad kan vara "Luxe Gold". Denna speciella artikel i våra metalliska väggmålningar ger en Picasso-aktig känsla. Med sina djärva streck och oortodoxa färganvändning kan den ge en odefinierbar elegans till ditt vardagsrum eller din läshörna.

Fet i metalliska väggmålningar

Allt behöver inte vara fint och sött. Ibland kan en mörk bar vägg ge ditt vardagsrum lika mycket energi som en vägg som är täckt med pastellfärger och samordnade tryck. Med detta i åtanke ger Photowall dig "Armor"-stycket. Just den här artikeln i vårt urval av metalliska väggmålningar ger en hård och monokromatisk luft till din miljö, vilket kan vara tilltalande för den mer äventyrliga stadsbon. Det här konstverket passar inte bara bra ihop med en bar, vit bakgrund, utan det kan också vara ett väggverk som ligger precis ovanför din säng. Det ger en grov sofistikering som är svår att uttrycka. Och för dem vars ögon är förtjusta i konstiga, upprepande mönster kan designen "Old Perforated Metal Plate" i våra metalliska väggmålningar vara precis vad du behöver. Med sitt sätt att locka ögat och sinnet att hitta kongruens och struktur i sin form är det det perfekta verket för den robusta, komplexa individen. Låt den stå bredvid din boksamling i ditt privata bibliotek eller hitta ett hem bredvid din loungestol, så har du det perfekta samtalsobjektet för att starta kvällen.

Rå och elegant

För dem som vill lägga till lite färg och skuggor till det abstrakta, gifter sig vår "Orgullo"-design med det bästa av två världar. Denna hisnande bild har olika stänk och streck av färg som introducerar jordtoner samt brutna linjer för det kräsna ögat. Sätt upp de här bitarna i ett starkt upplyst rum med en bar vägg bakom dem, så har du den perfekta utsmyckningen för varje bostadsområde. De dämpade nyanserna och de hypnotiska nyanserna kan slappna av i sinnet och lugna dina sinnen. De här bitarna, och många fler i vårt urval, vittnar om sanningen att all skönhet inte är socker och kryddor och allt som är trevligt. Ibland kan starka kontraster, gotiska element och monokromatiska nyanser vara lika smakfulla och eleganta. För den mer edgy och oortodoxa stadsbon är de här bitarna precis rätt element för att ge ditt hem den välbehövliga stilen. Ta några av dessa metalliska väggmålningar medan lagret fortfarande räcker.
Produktinformation
  • Visar 1-20 av 20 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.