Scandinavian Breeze

Kollektion:

Scandinavian Breeze

Scandinavian Breeze är ett samarbete mellan Photowall och designern Emelie Leijon. Emelie är grundare av varumärket E.Leijon som främst förknippas med produkter för det dukade bordet,Läs mer såsom keramik, dukar, brickor och servetter. Emelies design kännetecknas av skandinaviska toner, enkla och tidlösa former men med inslag av detaljerade fotomönster. Mycket av inspirationen hämtas ifrån den nordiska naturen, blommor, blad och svala färger.  

Till skillnad från Emelies tidigare tapetkollektion där mönstren är gjorda av detaljerade foton, så är Scandinavian Breeze en avskalad tapet och tar inte fokus från något annat i rummet.    

”Med Scandinavian Breeze ville jag skapa en klassisk, tidlös tapet som passar i alla hem och stilar. Den ska inte ta över rummet, utan tvärtom smälta in på ett naturligt och subtilt sätt och lyfta rummet utan att man ens lägger märke till den. Som en härlig liten touch eller breeze”, berättar Emelie.   

Kollektionen är inspirerad av klassiska randiga tapeter, men med en liten twist i form av organiska handmålade linjer. Färgskalan är skandinavisk med ljusa våriga pasteller såsom turkos:  ”Opaque Breeze”,  grön: ” Lush Breeze ” och lila: ”Lavender Breeze”.  

Vill ni läsa mer om Emelie och hennes design hittar ni det på eleijon.se.

Utvalt av:
Photowall
Utvalt av:
Photowall
  • Visar sidan 1 av 1 sidor