Bar på Folies-Bergere, Edouard Manet - Poster - Kök

5

motiv

Édouard Manet

Att ha en distinkt dekorationsstil i din interiör kan vara till stor fördel. Photowalls samling av Edouard Manet-posters kan vara det ideala verktyget för att etablera detta. Han var Läs meren känd fransk målare under 1800-talet som utmärkte sig främst genom att skildrade modern konst på duk. Manet hade en förmåga att förenkla detaljer och använda lösa penseldrag för att skildra sina verk, vilket gjorde dem mycket tilltalande och attraktiva. Medan de flesta av hans konstverk koncentrerade sig på kaféscener som representerade livsstilen i de övre skikten av samhället, har Edouard Manet-posters också mycket av hans arv. Manet skapade många abstrakta målningar under hela sin karriär och lekte briljant med färger, vilket gör dessa motiv till ett underbart mångsidigt sätt att försköna ditt valda utrymme. Edouard Manet-posters passar alla bostäder, företag och fritidsutrymmen med sina unika mönster, underbara färgscheman och fascinerande motiv.

Huvudfiguren inom Edouard Manet-posters

Till skillnad från några av hans samtida växte den här konstnären faktiskt upp i en förmögen familj i Paris där han var den 23 januari 1832. Hans far ville att Edouard skulle bli advokat, men han hade inget intresse för lagen och ville bara arbeta för att bli konstnär! När han fyllde arton år började Manet studera konst genom undervisning av målaren Thomas Couture. Under de kommande åren reste han också till platser som Florens, Rom, Nederländerna och Tyskland för att studera klassiska konstverk, vilket hade ett enormt inflytande på hans stil som du kommer att se i dessa Edouard Manet-posters. Hans legitima målarkarriär började i realismens stil. Han ville bli så accepterad av Salongen, som var Frankrikes officiella konstutställning, att han lämnade in "The Absinthe Drinker" och senare "The Luncheon on the Grass" trots att han nekades. Dessa målningar skilde sig mycket från vad Salongens konservativa kritiker förväntade sig av konstnärer eftersom de inte var storslagna scener av historisk betydelse, utan en vardaglig situation för vanliga människor, som du kommer att se i några av Edouard Manet-posters.

Unik stil

Manet hämtade inspiration från Paris gator där han målade tiggare, sångare, affärsmän och andra vanliga människor. Med hjälp av djärva färger och breda penseldrag gjorde denna hans många överraskande. När Edouard blev vän med ett antal nya konstnärer som kallades impressionisterna inklusive Claude Monet och Edgar Degas, började han måla utomhus och experimentera med ljus och olika färger. Dessa kritiska faktorer är mycket synliga i vårt sortiment av Edouard Manet-posters. På 1870-talet började Manets målningar äntligen få kritiskt erkännande eftersom han fick flera målningar accepterade av Salongen och till och med fick en medalj från dem år 1881. I dag betraktas han som en av de stora franska konstnärerna. Du kommer att kunna visa upp Edouard Manet-posters som visar hur den här konstnären så småningom överbryggade klyftan mellan realism och impressionism och banade väg för en ny konststil. Vissa konsthistoriker anser till och med att Manet är en av grundarna av modern konst!

Det bästa bland Edouard Manet-posters

Oavsett om du vill dekorera ditt hem, kontor eller något annat utrymme, kan det inte slå fel med något som Bar at Folies-Bergere, Edouard Manet. Denna Edouard Manet-posters anses vara den sista av hans stora målningar, eftersom just detta objekt belyser hans läggning mot realismen på grund av de komplicerade detaljerna i hela scenen. En annan mycket slående Edouard Manet-poster är Berthe Morisot, Edouard Manet. Detta underbara och spännande verk skildrar Berthe Morisot, en av Manets målarkolleger. Morisot blev bekant med Manet år 1868 och hade poserat i många av hans andra målningar. Denna typ av Edouard Manet-poster kan höja ditt rum till en helt ny nivå av sofistikering.
Produktinformation
  • Visar 1-5 av 5 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.