Leonardo Da Vinci

Mysterier skapar alltid ett tilltalande tema, även när det gäller något som inredning. Photowall presenterar dig för den mest mystifierande konstnären genom tiderna i vår kollektion mLäs mered högkvalitativa Leonardo da Vinci-posters. Även om han lämnade efter sig tusentals anteckningsböcker som är fyllda med alla typer av observationer om konst, natur och liv, förblir Leonardo da Vinci något av en gåta. Denna serie av Leonardo da Vinci-posters kommer att visa att även om många försöker fånga in folks talanger inom vetenskap eller konst, ansåg han att de båda påverkade varandra djupt. Hans vetenskapliga studier tillät honom att skildra världen på djupt naturliga sätt, medan hans konstnärsöga öppnade nya sätt att se och tänka på den världen. Leonardo da Vinci-affischer kommer att visa att maskinens inre funktioner kan vara lika stilfulla och slagkraftiga som Mona Lisas berömda leende.

Tidlöst geni

Da Vinci kan betraktas som det främsta exemplet på universalgeniet. Leonardo var en person med obegränsad nyfikenhet och febrilt uppfinningsrik fantasi, och anses vara en av de mest begåvade individerna som någonsin har vandrat på jorden. Han är mest känd för sina geniala bidrag till konst- och vetenskapsvärlden och hans verk är helt enkelt legendariska och visas i vårt utsökta utbud av Leonardo da Vinci-posters. Precis som konstnären själv är mönstren fantastiska, inspirerande, odödliga och helt enkelt vackra. Du kommer att upptäcka nya detaljer varje gång du ser på din valda Leonardo da Vinci-poster eller -posters.

Livet i Leonardo da Vinci-posters

Bortsett från att vara en konstnär, vetenkapsman och uppfinnare under den italienska renässansen, anses denna legend av många vara en av de mest begåvade och intelligenta människorna genom tiderna. Termen renässansman syftar på för någon som gör många saker mycket bra, och myntades efter Leonardos många talanger. De prima motiven i Leonardo da Vinci-posters visar dig varför och hur. Leonardo föddes i staden Vinci, Italien den 15 april 1452. Inte mycket är känt om hans barndom annat än att hans far var rik och hade ett antal fruar. Vid ungefär 14 års ålder blev han lärling till en berömd konstnär vid namn Verrocchio. Det var här han lärde sig om konst, teckning, målning och mer. Många av hans bästa verk finns i vårt fantastiska sortiment av Leonardo da Vinci-posters.

Blandningen av konst och vetenskap

Leonardos teckningar är också ganska extraordinära eftersom han förde dagböcker fulla av ritningar och skisser, ofta av olika ämnen som han studerade. Några av hans teckningar var förtittar på senare målningar, andra var studier av anatomi och andra var närmare vetenskapliga skisser. En berömd teckning är teckningen Den vitruvianska mannen, som du kan se på Leonardo da Vinci-postern med titeln Human Figure - Leonardo da Vinci. Det är en bild av människan som har perfekta proportioner baserat på anteckningarna från den romerska arkitekten Vitruvius. Faktum är att många av hans teckningar handlade om anatomi eftersom han studerade människokroppen inklusive många teckningar av muskler, senor och det mänskliga skelettet.

Mästerverket i Leonardo da Vinci-posters

Även om Leonardo var produktiv, hade han aldrig något särskilt bråttom att avsluta enskilda projekt. Många målningar och andra verk övergavs eller ansågs ofullständiga, inklusive ett av hans mest kända projekt, Mona Lisa. Denna mest kända av målningar finns också i Leonardo da Vinci-posters i form av verket Mona Lisa, Leonardo da Vinci. När Leonardo dog 1519 verkade denna målning och andra ha hamnat hos hans assistent och nära vän, Sala. Så många mysterier och hemligheter omger denna målning, och har förbryllat mänskligheten i hundratals år. Detta är kraften och intrigerna du kan ta in i din interiör med Leonardo da Vinci-posters från Photowall.
Produktinformation
  • Visar 1-9 av 9 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.