Krig

Ett känsligt ämne kan vara knepigt när det används som fokuspunkt i din inredning. Men dessa frågor måste ibland tas upp och presenteras i ett nytt ljus för att fungera som en påminneLäs merlse, motivation och läxa. Krigsposter från kategorin film och TV på Photowall passar mycket väl in på denna beskrivning. Konflikter är aldrig trevliga, men ibland behövs de för att lösa djupa, underliggande frågor. Filmer måste undvika att glorifiera krig och i stället visa den skada de gör på mänskligheten, så det inte upprepas. Dessa motiv har unika mönster, rika detaljer och fantastiska färgkombinationer, som kommer att tilltala dig och utgöra en underbar inredning i ditt bostadsområde, ditt företagsområde eller ditt fritidsområde. Historia är en annan viktig aspekt av krigsposter, att hylla och få kunskap från den. Oavsett om du är historieintresserad eller inte kommer du att uppskatta dessa föremål eftersom de inte bara är snygga utan också förmedlar viktiga budskap och värderingar om detta ämne. Du kan också alltid ändra dessa krigsposter så att de passar dina färgscheman och andra dekorativa element.

Definition av krigsposter

I sin mest grundläggande form är en krigsfilm vilken film som helst som handlar om krig, vanligtvis med fokus på sjö-, luft- eller landstrider, men som ibland i stället fokuserar på krigsfångar, hemliga operationer, utbildning eller andra relaterade ämnen som inte är direkt beroende av huvudstriden. Du kommer att se exempel på detta i många av Photowalls krigsposter. Det måste sägas att det också finns en hälsosam mängd politik, beroende på i vilken tidsepok filmen gjordes. Många av de dramatiska krigsfilmerna i början av 1940-talet i USA, till exempel, var utformade för att skapa samförstånd på bekostnad av ""fienden"". Å andra sidan tenderade de krigsfilmer som producerades under Vietnamkriget att spegla den amerikanska allmänhetens desillusionering i fråga om denna specifika konflikt. Krigsposter kan vara ditt verktyg för att personifiera din inställning till en viss konfliktrelaterad fråga. Den här typen av filmer tenderar att ha ett antal klichéer förknippade med dem, till exempel att den officer som är omedelbart överordnad huvudpersonen tenderar att vara både oresonlig och orubblig, att nästan alla som delar med sig av personlig information kommer att dö kort efter att ha delat med sig av sina planer om de är hemma, och att alla som agerar på ett fegt eller opatriotiskt sätt antingen kommer att konvertera till hjältemod eller dö som ett offer.

Klassiker i genren

Det finns ingen definitiv krigsfilm, eftersom människor tenderar att ha olika smak samt att deras syn på politiska frågor förändras med tiden. Trots detta finns det filmer som tillhör denna genre som är tidlösa och håller än idag. En av dem är Michael Ciminos The Deer Hunter. Detta mästerverk bjöd på nästan outhärdligt intensiva scener av Vietnamkriget, vid en tidpunkt då mainstreamfilmer bara började beröra det fortfarande ganska färska ämnet. Robert De Niro, Christopher Walken och John Cazale var bara några av de numera legendariska skådespelare som ingick i den fantastiska rollbesättningen. Krigsposter som Deer Hunter kan visa upp denna film och din uppskattning av den, samtidigt som de genererar maximal visuell effekt med sin unika design och sitt fängslande ämne. Om du går längre tillbaka i tiden är kanske David Leans The Bridge on the River Kwai något för dig. Denna film tog emot priserna för bästa regissör, bästa skådespelare och bästa anpassade manus vid Oscarsgalan. Bridge on the River Kwai är en vackert poetisk krigsposter som kan få vilket rum som helst att lysa upp.

Krigsposters betydelse

Ibland finns det krig som går obemärkt förbi av människor som inte befinner sig i dess omedelbara närhet. Det är här som krigsfilmer hjälper till att utbilda och öka medvetenheten. Anglo-Zulu-kriget är ett konkret exempel på detta, där den brittiska segern över zuluerna banade väg för övertagandet av Sydafrikas rika guld- och diamantgruvor och landets införlivande i det brittiska imperiet. Denna konflikt gjordes till en numera klassisk krigsbild, vilket man kan se på krigsposter som Zulu. Denna bild kommer att öka din visuella tyngd, inverkan och intresse på många sätt, för att inte tala om att öka dimensionerna i ditt valda utrymme. Du kan sätta upp den i hemmets vardagsrum eller till och med i kontorets mötesrum.
Produktinformation
  • Visar 1-53 av 53 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.