Mjukt

Det är inte ovanligt att använda släta affischer när det gäller att ge textur åt ett bostads- eller affärsutrymme. Detta beror främst på det utseende som det ger, men också på att en Läs mervälplacerad slät affisch ger rummet en annan typ av känsla. Om du är böjd för den här typen av inredning har Photowall de perfekta glatta affischmotiven för dig! Det finns mycket att välja mellan och de är inte begränsade till en enda typ av komposition. Du kommer garanterat att hitta en, eller flera, släta affischer i den här kategorin som passar din estetik bäst utan problem. Rumsomvandlingar görs enkelt med denna vackra samling av släta affischer eftersom de också kan ändras för att passa din personliga smak och dekorativa önskemål.

Uttryck dig själv med släta affischer

Släta affischer kompletterar varje rum med det där extra lagret av karaktär och personlighet. Texturer förbises ofta eftersom vi tar dem för givna, eftersom vi är så vana vid att det finns runt omkring oss nästan hela tiden. Men om du isolerar en specifik textur lyfter den fram ett drag av individualism, vilket gör att kontrasten kommer till sin rätt. Vi tillåter oss själva att bli lyriska om skönheten i målningar men försummar ibland att njuta av den lyxiga känslan i något som marmor. Glatta affischer med marmor kan bokstavligen förvandla vilket rum som helst från ordinärt till spektakulärt, där en välplacerad och vacker slät affisch är den avgörande faktorn för att lyfta ett rum organiskt, genom att ge visuell tyngd, eftersom de flesta av oss inte vill att våra rum ska vara obestämda. Spice upp saker och ting med en slät affisch som Smooth Marble Close Up, elegant och kunglig med en viss nyans av vitt som gör att den ser så tilltalande ut.

Glada affischer för en annorlunda känsla

Användningen av släta affischer är ett av de enklaste sätten att uppnå en industriell look i ditt hem, något som är ganska trendigt nuförtiden, även för bostadsområden. Även om denna industriella look i inredningen har använts under en längre tid nu, kan den verkligen ge ditt hem den autentiska urbana stämningen. Den exponerade ytan som finns i släta affischer var en stor hit redan på 90-talet och ger fortfarande rummet en kick när det gäller att designa dagens inredningar. Icke desto mindre kan släta affischer också ge en rustik aura som framkallar förtrogenhet och en bekväm atmosfär. Trots den vanliga föreställningen om att betong bara är grå är färgerna subtila och unika i släta affischer, vilket gör dem ännu mer intressanta eftersom de är enkla men livfulla. En annan underbar sak med släta affischer är att de kan smälta in mycket väl i de flesta inredningsstilar. Den klarhet som släta affischer har hjälper dig att lyckas uppnå en minimalistisk layout. Förutom dessa anmärkningsvärda egenskaper kan användningen av släta affischer ge dig en ren och kraftfull fokuspunkt som många människor definitivt kommer att beundra.

Skillnaden mellan sten och klippor i släta affischer

Först och främst måste vi fastställa skillnaden mellan en sten och en klippa för att du ska kunna göra det perfekta valet av din släta affisch. En sten är i huvudsak en sten som har modifierats av en mänsklig aktivitet för någon tillämpning, som att krossa stenar för att göra grus, hugga stenar för skulpturer och block, ädelstenar och så vidare. En sten är ett fast material som består av en blandning av mineraler som kan vara vittrad eller inte, men alla förändringar som görs på den är av rent naturligt ursprung. Skillnaden mellan en sten och en klippa är alltså i princip att klippa avser råmaterialet medan sten är en klippa efter mänsklig inblandning. Båda är dock fascinerande ämnen att sätta upp i ditt rum, där du inte kan gå fel med Photowalls sortiment av släta affischer, som t.ex. verket med titeln Soft Grunge Stone Wall, som är en elegant och vacker utsmyckning. När det gäller stenar finns den släta affischen Balanced Rocks, ett vackert och charmigt verk som kommer att ge din bostad eller ditt företagsutrymme karaktär och visuell tyngd.
Produktinformation
  • Visar 1-56 av 56 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.