Ytor

Ytor affischer presentera en hög kvalitet, rik på detaljer och frodiga med färger antal alternativ för väggar och interiörbeklädnader. Motiven i ytans affischer ger en ny dimension tiLäs merll dina bostads-, affärs- eller till och med fritidsutrymmen. Ta fram din inredningsdesigner genom att experimentera med nya affischer för ytor som finns i olika mönster, stilar och färger. Photowall gör det så mycket enklare genom att ge dig möjlighet att skräddarsy dessa ytposters så att de passar ditt designprojekts skräddarsydda estetik och övergripande layout. Du kan anpassa ytorna till dina färgscheman och andra dekorativa element.

Tillgängliga affischer för ytor

Photowall har skapat en enkel och bekväm väg för dig att trimma din gallringsprocess. Detta innebär att affischerna för ytor har delats in i tre underkategorier, nämligen målade, reflekterande och rustika. Affischer med målade ytor definieras i första hand av deras förkärlek för färg, vilket gör dem mycket livliga och fräscha. I den här kategorin kan du hitta objekt som "Dripping Paint Graffiti Wall", som är riktigt hipp och trendig. Bilder som dessa kommer definitivt att göra dig populär bland tonåringar och unga vuxna. Affischer med reflekterande ytor är som ordet antyder mer avsiktliga i sin utformning med vatten som ett mycket framträdande element, precis som i objektet "Grand Mosque Center". Just den här affischen har också ett värde både kulturellt och andligt. Sist men inte minst hänvisar affischer med rustika ytor till motiv som är mer hemtrevliga och lantliga, men som ändå har en enorm stil. Här har du fantastiska bakgrunder som "Rustic Stone Wall", en riktigt iögonfallande och minnesvärd syn som kan göra hela skillnaden i världen när det gäller inredning.

Flera olika egenskaper

Valet och placeringen av dina ytor affischer beror också på vilken reaktion eller känsla du försöker framkalla hos dig själv, din familj, dina vänner, kollegor och så vidare. Ett verk som "Reflection in Water" från sortimentet av Surface Posters kan till exempel framkalla ett visst lugn och en viss frid. Föremål som detta är perfekta för bostadsutrymmen, som vardagsrummet där det alltid är mycket på gång och en vy som denna kan lugna ner saker och ting lite grann. Detta beror på motivets underbara ton, nyans och blå nyans som omedelbart förflyttar dig till kanske havet, en lugn sjö eller en sval flod. Sedan har vi ytorna affischen med titeln "Rustic Charm", som med tanke på namnet skulle man tro att den är idealisk för ett hem, men den kraftfulla bruna tonen skulle också fungera på ett kontor eller någon annan kommersiell plats. Det här motivet skriker klass och sofistikering, med en enkel men ändå beordrande närvaro som säkert kommer att fånga ögat och uppmärksamheten hos alla som lägger ögonen på det.

Placering av ytor affischer

Den första frågan efter att ha valt en förstklassig ytoraffisch är var den ska sättas upp. Medan ytposters med naturmaterial som avbildas kan vara mer passande för ett bostadsområde, kan kommersiella områden dra nytta av ett material som är tillverkat av människan. "Colorful Wood Table", till exempel, visar det senare. Den här affischen skulle dock också passa bra i ett hem tack vare de härliga pastellfärgerna och den nästan diagonala glassliknande designen. Å andra sidan fungerar något så robust och stiligt som "Plastered Surface" bättre i ett hem, eftersom vissa färger i affischer om ytor verkligen ger upphov till en känsla av mysighet, komfort och värme. Med Photowalls varierade utbud av affischer med ytor har du gott om alternativ när du väljer den utsmyckning du vill ha i ditt hem, på kontoret eller i något annat utrymme. Din inredning kommer definitivt att gynnas av den visuella uppgradering du ger den med dessa avbildningar.
Produktinformation