Bambu

Skapa ett zen-rum med de rena linjerna i en Bamboo tapet från Photowall. Den här blommande växten är vintergrön och anses också ge lycka och rikedom till dem som har den som levande vLäs meräxt. De vackra designerna i vår kollektion av bambustapeter kommer att lätta på din stress och ge dig en mer positiv sinnesstämning. Att ha naturen som en del av din inredning är alltid fördelaktigt, både i fysisk och psykologisk mening. Bambu i sig föredrar vanligtvis utomhusmiljöer, men vissa arter kan hantera inomhusförhållanden. Du kan inte bara lysa upp ditt hem eller kontor med dessa växter, utan du kan också visa upp dem som en central punkt i din inredning med bambustapeter. Oavsett om det är i en bostads-, fritids- eller företagsmiljö kommer växternas estetik att ge stil och skönhet till ditt utrymme i form av dessa bambustapeter.

Kraften hos bambustapeter

Precis som ämnet i fråga kommer bambustapeter att få din inredning att stiga till höga gröna höjder. Det är också ett mycket praktiskt val eftersom vissa av dessa motiv har starka vertikala linjer som kan ge en enorm höjd till ett rum med lågt tak, till exempel. En naturlig och modern känsla är möjlig med bambustapeter, liksom en mer eklektisk och retrokänsla. Allt beror på färgscheman, möbler och andra dekorativa element som du vill lägga till för att piffa upp ditt rum. Förutom den visuella attraktionen har bambustapeten också en djupare innebörd och symbolik. För människor i Indien, till exempel, betyder bambu vänskap, och än i dag har många helgedomar och tempel bambulundar. Växten har också fungerat som en musa för konstnärer, från skulptörer till målare och poeter genom århundradena, och du kommer definitivt att se varför när du tittar på denna serie bambustapeter.

En touch av Moder Natur

Att ta in utomhusmiljöns skönhet i ditt hem för att skapa en naturlig stil kan enkelt uppnås med hjälp av kreativa verktyg som dessa bambustapeter. Dessa fantastiska objekt har unika mönster och underbara färgkombinationer som kan skapa rätt atmosfär och stämning i din inredning. Även om du inte har själva växten kommer fördelarna med att ha bambutapeter att kompensera för det. Bamboo Trees View - Green, till exempel, kan ha en stor bestående effekt av avkoppling och lugn. Detta skulle vara idealiskt för ett livligt rum där människor samlas, som vardagsrummet hemma eller pausrummet på kontoret. Barn skulle också gynnas av en lugnande vy som du kan se i bambustapeten som heter Bamboo Birds. Att ha naturen i och omkring sig ger god mental hälsa och ett nytt perspektiv för din familj, dina vänner och kollegor.

Mer fördelar med bambustapeter

Det har observerats att anställda tenderar att vara mer fokuserade på sitt arbete och blir mer produktiva när de har konstverk omkring sig. Detta beror på att sinnet tenderar att bli mer avslappnat och fokuserat när de får en visuell timeout då och då. Vackra bambustapeter som Bamboo Eclatant kan ha den effekten samtidigt som de ger din inredning en dos av underbar stil. Om du letar efter något mer funkigt och livligt kanske Botany Bamboo - Deep Red är det rätta för dig. Den här Bamboo tapeten passar lika bra i en bostad som på en arbetsplats och ger mer dimension och visuell tyngd åt alla rum. För en mer dyster och subtil look kan du prova Bamboo tapeten med titeln Mon Bamboo - Silver. Den är vackert diskret och kan ge mer djup åt ett rum, något som en hall eller foajé.
Produktinformation
  • Visar 1-40 av 40 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.