Löv

Vi är alla medvetna om att växter är en viktig del av ekosystemet eftersom allt liv på jorden är direkt eller indirekt beroende av växter. Bland de många olika delarna av en växt är bLäs merladet den mest väsentliga. Det är delvis därför Photowall har samlat ett stort utbud av lövtapeter från kategorin växtdelar. Det finns gott om variation när det gäller design, färger och sammanhang att välja mellan. Du kommer att få konstnärliga tolkningar av alla slag men med det gemensamma temat att vara intressanta, trevliga och stilfulla. Oavsett om du väljer att förnya ditt hem, din arbetsplats eller till och med bara ett rekreationsområde är lövtapeter det perfekta verktyget att använda. Du kan alltid ändra de utvalda motiven så att de passar ihop med din befintliga eller planerade inredning, olika färgscheman och alla andra dekorationskomponenter du kan använda.

Betydelsen av lövtapeter

Förutom den uppenbara visuella attraktionen och charmen hos lövtapeter kastar den här kategorin också ljus över hur vi värderar den här delen av växten, och naturligtvis växten själv. Bladen ger mat och luft för att hjälpa en växt att hålla sig frisk och växa, eftersom bladen i huvudsak är växtens matfabrik. Genom fotosyntes omvandlar de ljusenergi till mat genom att kombinera vatten från jorden och koldioxidgas från luften för att göra socker. Genom porer, eller stomata som de kallas vetenskapligt, "andas" bladen in koldioxid och "andas" ut syre. I allmänhet är löv gröna, vilket du kommer att se i de flesta av de lövtapeter som vi har i lager för dig. Syre frigörs under den ovannämnda processen, som kallas andning. Det är inte bara trevligt att ha lövtapeter i ditt utrymme, utan också pedagogiskt och representativt för hur du bryr dig om och värdesätter miljön. Du kan till och med kombinera dessa lövtapeter med riktiga växter för att verkligen visa din gröna tumme.

En underkategori

Inom kategorin lövtapeter finns det en mindre nivå som heter Palm Leaves. Den här typen av blad klassificeras som ett tropiskt blad och ett blad med skuggor. Dessa är mestadels enorma blad som fångar upp alla fotoner av ljus som kan ta sig ner till skogsbotten, genom det höga krontaket och många lager av vegetation. Växter med denna typ av blad tenderar att vara mörkgröna, med massor av klorofyll så att de kan maximera fotosyntesen. Du kan se detta i lövtapeter som Twilight Palms II eller Jungle Leaves. I detta kluster av lövtapeter kan du också lägga märke till några anmärkningsvärda besökare i form av djur och människor. Exposive är ett vackert exempel på detta och kombinerar skönheten hos lövtapeter med en underbar figur. Den här typen av väggdekoration kan förändra hela den visuella tyngden och balansen i ett rum. För något mer subtilt kan du kolla in det vackra motivet Piece of Paradise - Viridescent. Det är enkelt men det rockar absolut!

Lövtapeter för alla

Med den ovan nämnda mångfalden i färg och mönster, plus de anmärkningsvärda besökarna från djurvärlden, har du i dessa lövtapeter ett idealiskt dekorationsmedel för barnrum. Sympatiska karaktärer och varma färger kan ha en positiv effekt på ett barns mentala välbefinnande, samtidigt som de är roliga och intressanta, för att inte tala om pedagogiska. Alla barns sovrum, studierum eller lekutrymmen skulle gynnas av lövtapeter i deras rum. Into the Jungle kan stimulera dem till att bli mer intresserade och investerade i Moder Natur. Parrot Friends - Sepia kan ge dem en känsla för fåglar och bevarande av arter. Tapeter av löv kan ha en sådan positiv och informativ inverkan på ett barn, vilket bådar gott för vår planets framtid.
Produktinformation