Palmlöv

När stressen och stressen i stadslivet blir för mycket vill vi fly på ett eller annat sätt. Helst till en fysisk eller mental plats i naturen, eftersom en sådan miljö är hälsosam och Läs merkan hjälpa oss att slappna av. Med Photowalls fantastiska urval av tapeter med palmblad kan du ha ett sådant tillfälligt verktyg för flykt direkt i din inredning. Palmbladstapeter har ett mångsidigt urval där underbara mönster och sublima färgkombinationer är de främsta. Inte bara naturälskaren i dig kommer att bli nöjd, utan även den konstnärliga sidan. De många olika stilarna och tolkningarna kommer att ge ditt rum ett otroligt visuellt tilltal och tyngd. Använd palmbladstapeter i ditt hem, på kontoret eller till och med i ett enkelt rekreationsutrymme. Du har också möjlighet att justera dina valda objekt för att matcha, eller kontrastera, med en etablerad inredning eller ett planerat färgschema.

Palmbladstapeter och dess betydelse

Förutom den uppenbara visuella attraktionen och charmen hos tapeter med palmblad, kastar denna kategori också ljus över hur vi värderar denna del av växten, och naturligtvis själva växten. Bladen ger mat och luft för att hjälpa en växt att hålla sig frisk och växa, eftersom bladen i huvudsak är växtens matfabrik. Genom fotosyntes omvandlar de ljusenergi till mat genom att kombinera vatten från jorden och koldioxidgas från luften för att göra socker. Genom porer, eller stomata som de kallas vetenskapligt, "andas" bladen in koldioxid och "andas" ut syre. I allmänhet är blad grönt, vilket du kommer att se i de flesta av de palmbladstapeter som vi har i lager för dig. Det är inte bara trevligt att ha palmbladstapeter i ditt utrymme, utan också pedagogiskt och representativt för hur du bryr dig om och värdesätter miljön. Du kan till och med kombinera dessa palmbladstapeter med riktiga växter för att verkligen visa din gröna tumme.

Mer information

Palmbladet klassificeras som ett tropiskt blad och ett blad med skuggor. Det är mestadels enorma blad som fångar upp alla fotoner av ljus som kan ta sig ner till skogsbotten, genom det höga krontaket och de många lagren av vegetation. Växter med denna typ av blad tenderar att vara mörkgröna, med massor av klorofyll så att de kan maximera fotosyntesen. Du kan se detta i palmbladstapeter som Twilight Palms II eller Jungle Leaves. I palmbladstapeter kan du också märka några anmärkningsvärda besökare i form av djur och människor. Exposive är ett vackert exempel på detta och kombinerar palmbladstapetens skönhet med en vacker och attraktiv figur. Den här typen av väggdekoration kan förändra hela den visuella tyngden och balansen i ett rum. För något mer subtilt kan du kolla in det vackra motivet Piece of Paradise - Viridescent. Det är enkelt men det rockar absolut!

Palmblad tapeter är för alla

Med den tidigare nämnda mångfalden i färg och mönster, plus de anmärkningsvärda besökarna från djurvärlden, har du i dessa palmbladstapeter ett idealiskt dekorationsmedel för barnrum. Sympatiska karaktärer och varma färger kan ha en positiv effekt på ett barns mentala välbefinnande, samtidigt som de är roliga och intressanta, för att inte tala om pedagogiska. Alla barns sovrum, studierum eller lekutrymmen skulle gynnas av palmbladstapeter i deras rum. Into the Jungle kan stimulera dem till att bli mer intresserade och investerade i Moder Natur. Tropical Bird Friends kan ge dem en känsla för fåglar och bevarande av arter. Palmbladstapeter kan ha en sådan positiv och informativ inverkan på ett barn, vilket bådar gott för vår planets framtid.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5–8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.