Vintage, Konst & Design

Photowall ger dig visuella påminnelser om det förflutna i form av vintagekonst och designtapeter från kategorin konst och design. Om du känner dig nostalgisk eller längtar tillbaka tiLäs merll de gyllene dagarna när livet var enklare och mindre komplicerat är detta klustret för dig. Använd de här bilderna för att tvätta bort stressen från det liv och rörelse som det moderna livet innebär. Låt inte dig själv känna dig utmattad, använd din inredning för att skapa en avslappnad atmosfär där du kan njuta och luta dig tillbaka. De tidlösa motiven i tapeter med vintagekonst och design kan vara den idealiska fokuspunkten för ditt hem, kontor eller till och med fritidsutrymme. Matcha eller kontrastera dem med din befintliga inredning, färgscheman och andra dekorativa element som du kan ha i ditt utrymme.

Beskrivning av vintage art & design tapeter

Den här speciella stilen av inredning kännetecknas inte av misstag av att vara rutinerad och gammal. När allt kommer omkring kommer ordet vintage i sig självt från vinframställning, där det kallades vin av högsta kvalitet och vin med långvarig exponering, vilket inte bara betyder att det är kryddat, utan också dyrt och mycket speciellt. Vårt utbud av underbara vintagekonst- och designtapeter kommer att bekräfta detta, med motiv som kan se bra ut i vilken inredning som helst och ge en helt ny innebörd åt själva termen dekoration. Vintage konst- och designtapeter har inga tydliga regler för hur man arrangerar rummet. Det är mer den stilistiska riktningen än själva stilen. Varje vintageinredningsstil syftar till att visa på den speciella charmen hos den tidigare epoken och skapa en mysig atmosfär genom att kombinera antika och moderna möbler, färgscheman och inredning. Du kan till exempel välja en vintage art & design tapet i stil med "Flowers graphics" och sedan dekorera runt den för att understryka det centrala temat med trevliga minnen. Detta kommer också att ge ditt utrymme en väsentlig touch av natur, om än i konstnärlig form.

Tips och tricks

Din inredning ska helst berätta en historia som fängslar betraktaren. Vintageinteriörer ger till exempel den perfekta bakgrunden för att visa upp samlingar av vintagekonst och designtapeter. Kom ihåg att vintage ger dig en licens att minnas och minnas, så inred i enlighet med detta. Bjud in retroföremål i ett modernt utrymme genom att kontrastera ljusa och glänsande nya föremål med ett shabby-chic-rum. Var inte rädd för att börja med en liten vintage art & design tapet och sedan gå vidare därifrån. Ibland är bara en liten bit av den gamla världen allt du behöver för att ge ett rum en ny dimension och mening. Vintagekonst- och designtapeter handlar lika mycket om att berätta en historia som om att uppskatta benen i en design för dess struktur och inte dess ålder. Denna tanke fångas på ett utmärkt sätt i Dog Medallion - White, en vintagekonst- och designtapet som är ganska enkel men ändå mycket kraftfull och tilltalande.

Vintage art & design tapeter idéer

Att vända sig till vintage art & design tapeter är delvis också en önskan att förverkliga behovet av komfort. Den här typen av inredning är inte bara kärleksfullt bekant utan också klassisk och elegant. Med tiden kommer historier, och dessa historier manifesteras visuellt i nötningar, sprickor och flisor som genererar en underbar atmosfär och ett bekvämt inbott utseende, vilket skapar en atmosfär av lugn, avkoppling och nostalgi. Med en mängd olika teman kan du inreda med ett specifikt ämne i åtanke, accentuera det med vintagekonst- och designtapeter och avrunda det med ett par mer relevanta föremål. Ta till exempel verket med titeln Wondrous Fifties, en fantastisk vintage art & design tapet som kan göra sig bra i vilket vardagsrum som helst eller till och med i styrelserummet på kontoret. Betona glamouraspekten genom att omge den med minnessaker från dina resor eller souvenirer från platser i Europa som du kanske vill åka till. Dessa typer av vintage art & design tapeter ser inte bara fängslande och chica ut, utan förmedlar också din globala känsla för stil och en affinitet för populärkultur.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.