Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

Vintage blomma vägg - Tapet - Vardagsrum

140

motiv

Strukturer

Det är inte ovanligt att använda en strukturtapeter när det gäller att dekorera bostäder eller kommersiella utrymmen. Detta beror främst på det utseende som det ger. Om du lutar mot dLäs merenna typ av inredning, så har Photowall de perfekta motiven för dig! Ja, det finns mycket att välja bland och det är inte begränsat till en enskild typ av komposition. Du kommer säkerligen hitta en eller flera strukturtapeter i denna kategori som passar din estetik bäst utan krångel. Rumsförvandlingar blir enkla med denna vackra kollektion av strukturtapeter!

Hypnotiserande strukturtapetdesigner

Förvandla din interiör till en av de bästa i ditt grannskap med detta sortiment av hypnotiserande strukturtapeter. Du behöver inte ens överväga material som cement, sten och andra byggmaterial. Denna speciella uppsättning av strukturtapeter kan göra jobbet lika enkelt som att räkna från ett till tre. Ta ditt dekorationsspel till en högre nivå genom att välja en av dessa unika och toppklassiga designerna. Till exempel kan du prova Flora Hysterica 4 på vardagsrumsväggarna för ett mörkare, spännande och mystiskt motiv. Förvandla ditt stadsområde till en gåtfull scen från en dröm eller fantasi, och bevittna hur människor reagerar positivt och ger dig en fin komplimang. Denna kan också användas i ditt studieutrymme eller kontor. De enkla men sofistikerade layouterna i strukturtapeter hjälper dig att fokusera och uppskatta konstverket samtidigt.

Öka genom strukturtapet

Unearth - Onyx är ett bra exempel på vad en utmärkt strukturtapet kan lägga på ordspråkets bord. De magiska färgerna, nyanserna och skiftningarna gör det tunga arbetet med att skapa en elegant effekt på rummet, en exceptionell matchning för alla rum i ditt hus eller kontor. Den djupa obsidianfärgen är iögonfallande men ändå inte distraherande, perfekt för en professionell miljö, men kan också se underbar ut i sovrummen eftersom den ger dig en atmosfär som är avslappnande och lugnande. Arrangemanget kan också vara ett fantastiskt komplement till dina badrumsväggar. Känner du för lat för att bada ibland? Dessa strukturtapetsamlingar kan vara svaret! De kommer säkert att få dig att njuta av ett bad med sina fascinerande och fängslande mönster. Alla kommer säkert att älska dessa strukturtapetmotiv.

Kategorier av strukturtapeter

Photowall har bekvämt sorterat dessa verk i två tjänliga underkategorier. Det finns naturliga strukturer såväl som en nivån av släta strukturtapeter. Natural Textures fokuserar mer på saker och exteriörer som relaterar till tegel, gräs, stenar, stenar och småsten. Släta strukturtapeter har mer av en elegant känsla, och visar upp objekt i Marble Bianco Goias anda, ett fantastiskt objekt som verklgien utstrålar sofistikering, elegans och klass. Den enkla men förfinade illustrationen kommer att höja alla bostäder eller kommersiella rum till det som hela stan pratar om. Eller vad sägs om Brume - Cobolt? Som ett fantastiskt konstverk med azurblå nyanser, skiftningar och blandningar, kan detta säkert lyfta taket när det gäller din inredning. Alla dessa motiv kan, som vanligt, ändras eller modifieras i enlighet med dina renoveringsplaner, egen smak och dekorationsplan.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.