Strukturer

Det är inte ovanligt att man använder en tapet med texturer när man vill dekorera bostäder eller kommersiella utrymmen. Detta beror främst på det utseende som den ger upphov till. Om Läs merdu är böjd för den här typen av inredning har Photowall de perfekta motiven för dig! Ja, det finns mycket att välja mellan och det är inte begränsat till en enda typ av komposition. Du kommer garanterat att hitta en, eller flera, texturtapeter i den här kategorin som passar din estetik bäst utan problem. Rumsomvandlingar görs enkelt med den här vackra samlingen av texturer tapeter!

Hypnotiserande texturer tapetdesign

Förvandla din inredning till en av de bästa i ditt kvarter med detta hypnotiserande texturer tapeter sortiment. Du behöver inte ens tänka på material som cement, sten och andra byggmaterial. Denna speciella uppställning av texturer tapeter kan göra jobbet lika enkelt som att räkna från ett till tre. Ta ditt inredningsspel till en högre nivå genom att välja en av dessa unika och högklassiga mönster. Du kan till exempel prova Flora Hysterica 4 på väggarna i ditt vardagsrum för ett mörkare, spännande och mystiskt motiv. Förvandla ditt stadsområde till en gåtfull scen från en dröm eller fantasi, och bevittna hur folk reagerar positivt och ger dig en bra komplimang. Detta kan också användas i ditt studieområde eller i kontorsutrymmen. De enkla men sofistikerade layouterna i texturtapeter hjälper dig att fokusera och uppskatta konstverket samtidigt.

Vinster genom texturer tapeter

Unearth - Onyx är ett utmärkt exempel på vad en utmärkt texturtapet kan ge till det ordspråksmässiga bordet. De magiska färgerna, nyanserna och skuggorna gör det tunga jobbet med att skapa en stilfull effekt i rummet, en exceptionell matchning för alla rum i huset eller på kontoret. Den djupa obsidianfärgen är iögonfallande men inte distraherande, perfekt för en professionell miljö, men kan också se underbar ut i sovrummen eftersom den ger dig en atmosfär som är avkopplande och lugnande. Arrangemanget kan också vara ett fantastiskt tillägg till väggarna i ditt badrum. Känner du dig för lat för att bada ibland? Dessa texturer tapetmontage kan vara svaret! De kommer säkert att få dig att njuta av att ta ett bad med sina fascinerande och fängslande mönster. Alla kommer säkert att älska dessa texturer tapetmotiv.

Kategorier av texturer tapeter

Photowall har bekvämt sorterat dessa stycken i två lediga underkategorier. Det finns Natural Textures samt nivån av Smooth texturer tapeter. Natural Textures fokuserar mer på saker och exteriörer relaterade till tegel, gräs, stenar, klippor och stenar. Smooth textures wallpaper har mer av en elegant känsla och radar upp saker i stil med Marble Bianco Goia, en fantastisk sak som bara utstrålar sofistikering, elegans och klass. Den enkla men raffinerade illustrationen kommer att göra alla bostads- och kommersiella rum till en riktig höjdare. Eller vad sägs om Brume - Cobolt? Ett fantastiskt konstverk med azurblå nyanser, toner och blandningar, som verkligen kan höja taket när det gäller din inredning. Alla dessa motiv kan som vanligt ändras eller modifieras i enlighet med dina planer för ombyggnad, din egen smak och ditt inredningssystem.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.