Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

  Kakel och krackelerade väggar – struktur är på tapeten

  Tapet kan vara så otroligt mycket mer än mönstrade väggar. Om man, som vi på Photowall, väljer att se tapet mer som ett material för förändring, så är möjligheterna enorma att få precis den känsla som du eftersträvar i ditt hem.
  Marble 2.0
  Marble 2.0

  Den senaste tiden har strukturtrenden fullkomligt exploderat. Marmor, betong, trä och helkaklade väggar syns i var och vartannat inredningsmagasin. Hemmen ska kännas rustika och jordnära - men också personliga och återspegla den som bor där. Är du inte välsignad med en träpanel att få fram, eller vill du skapa en betongvägg med enklare medel så finns det alternativ. På Photowall har vi strukturtapeter i alla dess former – det har aldrig varit lättare att skapa förändring.

  Lost Diamonds - Bluegreen
  Lost Diamonds - Bluegreen

  Lost Diamond - Bluegreen från Scandinavian Surface senaste kollektion Nordic Moods går underbart ihop med detaljer i guld och vita golv.

  White Ceramic Tiles - 10x10 Antracit Seam
  White Ceramic Tiles - 10x10 Antracit Seam

  Har man varken tid eller lust att lägga pengar på att kakla en hel vägg är White Ceramic Tiles ett väldigt bra alternativ. Så verklighetstroget och fint. Det har aldrig varit enklare att få köket att likna en fransk bistro.

  Crackle Texture
  Crackle Texture

  Eftersträvar man en rustik känsla är Crackle Texture helt underbar. Färgerna och strukturen hänför oss fullständigt.


  White Painted Wood
  White Painted Wood

  Trä, trä, trä. Trätrenden har aldrig varit större än nu och blickar vi framåt i trendrapporterna så har trenden en spikrak kurva uppåt. I vårt sortiment hittar du trätapeter i alla olika varianter. På bilden ovan ser du White Painted Wood.

  Till alla våra strukturtapeter

  Fler artiklar som kan intressera dig


  Snabb leverans

  Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

  100% Garanti

  Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.