Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

Trender & Inspiration

  Kakel och krackelerade väggar – struktur är på tapeten

  Tapet kan vara så otroligt mycket mer än mönstrade väggar. Om man, som vi på Photowall, väljer att se tapet mer som ett material för förändring, så är möjligheterna enorma att få precis den känsla som du eftersträvar i ditt hem.
  Marble 2.0
  Marble 2.0

  Den senaste tiden har strukturtrenden fullkomligt exploderat. Marmor, betong, trä och helkaklade väggar syns i var och vartannat inredningsmagasin. Hemmen ska kännas rustika och jordnära - men också personliga och återspegla den som bor där. Är du inte välsignad med en träpanel att få fram, eller vill du skapa en betongvägg med enklare medel så finns det alternativ. På Photowall har vi strukturtapeter i alla dess former – det har aldrig varit lättare att skapa förändring.

  Lost Diamonds - Bluegreen
  Lost Diamonds - Bluegreen

  Lost Diamond - Bluegreen från Scandinavian Surface senaste kollektion Nordic Moods går underbart ihop med detaljer i guld och vita golv.

  White Ceramic Tiles - 10x10 Antracit Seam
  White Ceramic Tiles - 10x10 Antracit Seam

  Har man varken tid eller lust att lägga pengar på att kakla en hel vägg är White Ceramic Tiles ett väldigt bra alternativ. Så verklighetstroget och fint. Det har aldrig varit enklare att få köket att likna en fransk bistro.

  Crackle Texture
  Crackle Texture

  Eftersträvar man en rustik känsla är Crackle Texture helt underbar. Färgerna och strukturen hänför oss fullständigt.


  White Painted Wood
  White Painted Wood

  Trä, trä, trä. Trätrenden har aldrig varit större än nu och blickar vi framåt i trendrapporterna så har trenden en spikrak kurva uppåt. I vårt sortiment hittar du trätapeter i alla olika varianter. På bilden ovan ser du White Painted Wood.

  Till alla våra strukturtapeter

  Fler artiklar som kan intressera dig

  Garbo & Friends bakom kollektionen Tiny Heroes

  by Photowall

  Photowall presenterar kollektionen Tiny Heroes – skapad av den svenska designstudion Garbo & Friends. Kollektionen består av tre detaljrika och tidlösa motiv – alla med en egen historia.

  Garbo & Friends bakom lekfull tapetkollektion

  by Photowall

  Sedan 2011 har Garbo & Friends formgivit kvalitetsprodukter för barnfamiljer. I tapetkollektionen Tiny Heroes har deras klassiska mönster Mares, Fauna och Bows anpassats för väggen i syfte att ge hemmet en varm helhetskänsla.

  Tips på de bästa inredningsdetaljerna i bebisrummet

  by Photowall

  Bästa inredningsdetaljerna i bebisrummet är de du gör själv. Här kan du skapa allt från vimplar, mobiler, väggdekorationer och luftballonger. Och det bästa av allt – mycket kan du göra med bara tapet. Nedan följer två enkla DIY-dekorationer som du skapar själv, resultatet blir både snyggt och personligt.

  Magisk tapetkollektion för barn av Maison

  by Photowall

  Photowall är stolta att presentera ett nytt designsamarbete tillsammans med den sydafrikanska designstudion Maison. Tapetkollektionen The Little Folk hämtar inspiration från sagoböcker och från rikedomarna i det sydafrikanska landskapet. Samtliga fem mönster är noga illustrerade för hand och ger rummet en lugn och harmonisk känsla, oavsett barnens ålder.

  5 enkla tips för ett härligt kök

  by Photowall

  Köket är ett rum för allt från matlagning och läxläsning till mysiga middagar och långa samtal. Ett rum att trivas i helt enkelt. Här hittar du våra bästa tips för att skapa ett funktionellt och härligt kök utan att du behöver tömma sparkontot.


  Snabb leverans

  Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt.

  100% Garanti

  Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.