In my kitchen – ny kollektion av Ingela P Arrhenius

Photowall laserar tapetkollektionen In my kitchen – designad av den svenska illustratören och formgivaren Ingela P Arrhenius. Med inspiration från loppisrundor och gamla kokböcker har Ingela skapat 3 motiv i sann retroanda – alla i olika färgställningar.

Färgsprakande mönster med alla tänkbara köksattiraljer och hyllsystem med charmig rekvisita – det råder inga tvivel om var Ingela P Arrhenius hittat inspiration till sin senaste kollektion.

– Köket har alltid varit min favoritplats. Vårt kök hemma rymmer dessutom så väldigt mycket fint – allt inköpt på otaliga loppisrundor, och det är väldigt inspirerande att omge sig med, säger Ingela P Arrhenius.

Ingelas unika stil som rymmer mycket färg och retrodoftande mönster, uppskattas och hyllas runt hela världen. Kollektionen för Photowall innehåller 3 olika motiv, alla i olika färgställningar. Ingelas favoritmotiv i kollektionen är In my shelf, ett motiv som hon formgett för längesedan, och som hon tidigare tryckt på kökshanddukar.

– Det var väldigt roligt att utveckla motivet till att passa som tapet. Småskaliga motiv är alltid enklare, men det är det som gör tapet som format så spännande och utmanande, säger Ingela P Arrhenius.

In my kitchen finns exklusivt hos Photowall och beställs som måttanpassad tapet för 360 kronor per kvadratmeter.

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.