Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

  Möt Photowalls designer Anna Ekre

  Nu finns den kritikerrosade och omtalade designern Anna Ekres tapetkollektion exklusivt hos Photowall. Kollektionen är skapad med inspiration från sagornas värld och innehåller fantastiska motiv med bland annat kärlekspar, lejon och vackra fåglar.
  Jungle Love
  Jungle Love

  Det är onekligen Anna Ekres år i år. Eller vad sägs om att bli utnämnd till både Årets Rookie av Svenska Moderådet och Årets textildesign i Elle Interiörs designpris 2013? För Anna är utformningen av designen alltid utgångspunkten i allt hon gör. Vare sig det gäller kläder, kuddar eller tapeter. Vi ställde några snabba frågor för att lära känna Anna lite bättre.

  Kan du berätta lite mer om dig själv, vad driver dig?

  – Jag älskar verkligen det jag gör och det är mitt sätt att uttrycka mig. Jag har alltid känt ett behov av att teckna det jag ser och upplever och jag känner mig lyckligt lottad som får ägna mig åt min passion i mitt yrke.

  Vad är kärnan in ditt konstnärskap?

  – Mina illustrationer och mönster är grunden för allt jag gör. Det är kärnan och starten som jag sedan tar vidare till både kläder och inredning.

  Nämn någon/något som inspirerar dig?

  – Jag blir alltid väldigt inspirerad av naturen. Dess strukturer, mönster och konstruktioner upphör aldrig att fascinera och imponera på mig.

  Vad har du för inredningsstil?

  – Jag har nog en ganska spretig inredningsstil. Jag går mycket på känsla och på vad som känns bra just i stunden. Sedan är jag ganska nostalgisk och gillar att spara saker från min uppväxt men också ärvda saker från nära och kära. Jag älskar porslinsfigurer och gamla fotografier.

  Vilket är ditt eget favoritmotiv i din kollektion på Photowall?

  – Oj vad svårt... Jag älskar karaktärerna i Jungle Love, sagostämningen och känslan i Fairytale, kontrasten mellan de blå fåglarna och de tecknade blommorna i Blue Bird  och dramatiken i Lovers.

  Vilket är ditt bästa inredningstips?

  – Var personlig, ditt hem är till för dig. Arrangera stilleben av saker du gillar. Gör arrangemang eller små grupper av fotografier på nära och kära blandat med personliga minnen som konsertbiljetter och andra personliga minnessaker.

  Anna Ekre har studerat illustration och grafisk design på Parsons School of Design och har en examen i modedesign från Beckmans Designhögskola i Stockholm. Annas kollektion finns att beställa som måttanpassad fototapet hos Photowall. Kollektionen består av 5 motiv och kostar 360 kronor kvadratmetern. För mer inspiration, kolla in Anna Ekres inspirationsboard på Photowalls Pinterest.

  Fler artiklar som kan intressera dig


  Snabb leverans

  Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt.

  100% Garanti

  Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.