Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

  Dekorera sommarfesten med tapet

  Maj lider mot sitt slut och det är äntligen dags att flytta ut festen. Här tipsar Photowall om enkla tapetpyssel som dekoration till både kalas i trädgården och härliga vår och sommarfester.

  Sommarfest i trädgården med tapet
  Under våren är vi många som gärna håller till i trädgården så ofta vädret tillåter. För ett mysigt kalas i det gröna – servera rosa lemonad under en blommande ek med utsikt över vattnet och dekorera bordet med fina hjärtvolanger av tapet.

  Vimplar och hjärtvolanger i motiven Flourish White och Astrid Soft Green.

  DIY. Följ dessa enkla steg för att göra dina egna volanger: Rita hjärtan på ditt favoritmotiv, klipp ut och tejpa sedan en tråd på motivets baksida. Vårt bästa tips är att välja ett motiv i blommig stil för att hålla samma färgskala som den härliga naturen.


  Mysigt för barnen

  Paket i motiven Astrid Peach och Waves Blur. Vimplar av Town - Green och Chester Black.

  Små inredningsdetaljer för barnen på festen kan göra så stor skillnad. Dekorera barnhörnan i sobra färger med lekfulla detaljer för att få samma stil som resten av festen. Addera detaljer som barnen gillar – allt från maränger att äta till glassar gjorda av tapet att pyssla med. Att hänga djurmasker runt om i festlokalen, inte bara i barnens hörna, ger både roliga foton från kvällen och är en bra leksak till barnen.

  Tapetglassar är en favorit hos barnen.


  För att skapa en djurmask i tapet: Rita en mall för mask och fjädrar på motivets baksida, klipp ut mallen och klipp ut för ögonen. Gör hål för snöre på kanterna, klipp av snöret och fäst genom hålen. Avsluta med att tejpa fast fjädrarna.

  Djurmasker i motiven Woods Multi och Agnes Multi från Cathy Nordström.


  Dekorera i trädgården
  När du väljer tapetmotiv för att skapa din dekoration så behöver du inte tänka på att alla motiv ska vara lika. Utan mixa och matcha för att göra festen mer lekfull. Tänk på att du också kan använda trädgårdens egna element att dekorera – häng upp hjärtvolanger eller vimplar i träd och staket. Eller fäst en fotobakgrund mellan två stammar så får du enkelt en trendig detalj och en fin bakgrund när du föreviga dina härliga stunder med nära och kära.

  Fotobakgrunden är skapad i motivet Spinkles Yellow.

  Hos Photowall hittar du över 3000 motiv – perfekta som dekoration till mysiga trädgårdsfester och härliga bröllopsfester.

  Fler artiklar som kan intressera dig


  Snabb leverans

  Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt.

  100% Garanti

  Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.