Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

Gör dig redo för skolstarten med ett färgglatt och snyggt skolkit!

Inför skolstarten är det lite extra kul att förbereda och kitta upp med nytt material såsom block, pennor, pärmar, böcker med mera. Med lite tapet kan du göra ett snyggt skolkit som garanterat får lektionerna att bli lite roligare! Anna María visar hur du enkelt kan göra ett anteckningsblock, snygga pennor och personliga bokmärken i ett nafs!

Gör dig redo för skolstarten med ett färgglatt och personligt skolkit

Personligen gillar jag att inför varje ny termin kitta upp mig med ett nytt litet skolkit. Det kan vara färgglada pennor, nya bokmärken, snygga anteckningsböcker eller ett nytt pennskrin. Och mycket av detta går enkelt att fixa till med hjälp av lite tapet! Kanske har du några gamla, men tomma anteckningsböcker hemma med någon logga på, de är perfekta att pimpa till.

Med bara små restbitar av tapet kan du göra snygga bokmärken och klä in blyertspennor för att matcha stilen. Jag har gått loss bland Erica Jacobsons färgglada tapeter.

Färgglatt skolkit till skolstarten

Svårighetsgrad:
Enkel

Tidsåtgång:
ca 30 min

Du behöver
- Anteckningsbok att klä in
- Blyertspennor (helt runda är lättast att jobba med)
- Tapet. För att klä större böcker kan du måttbeställa tapet och för bokmärken och pennorna funkar det perfekt med överblivna tapetbitar.
- Dubbelhäftande tejp
- Sax / skalpell
- Linjal
- Limstift
- En liten bit snöre till bokmärket

I filmen nedan kan du se steg för steg hur du gör ditt skolkit!

DIY - Back To School

Låt fantasin flöda och klä in det skolmaterialet du behöver till skolstarten. Kanske vill du matcha något mer? En tidskriftssamlare eller en pärm är perfekta att klä in. Och genom att tapetsera en liten del av skrivbordet har du enkelt fixat ett skrivbordsunderlägg som garanterat ligger på sin plats.

Använder du tapeter från samma serie eller av samma designer, formgivare får du ett enhetligt uttryck. Välj dina favoritmotiv och gör ett personligt skolkit.

Anna María Larsson är kreatör, inspiratör och DIY-proffs. Tror bestämt att alla är kreativa och kan skapa, det krävs bara lite träning. Syns med jämna mellanrum i TV, håller i workshops och föreläser. Delar med sig av sånt hon skapar och inspireras av på bloggen och Instagramkontot @dnilva.

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.