Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

Photowall ❤ Vintagefabriken – en kärlekshistoria

Kreativt, hållbart och miljövänligt – med en stor dos kärlek. Photowall och vintagebutiken Vintagefabriken slår sina kreativa sinnen ihop och mixar tapeter och vintage i en salig bröllopsyra.

Träden står i blom, vinterjackorna är nedpackade och vi börjar få fräknar på våra näsor. Äntligen är det dags för alla härliga sommarbröllop. Med hjälp av tapeter i dova pastelltoner skapar vi ballonger till vår Photo Booth, rosetter till besticken, vackra placeringstavlor och tabletter. När det kommer till att pyssla med tapet är möjligheterna oändliga. Tillsammans med vintagebutiken och eventkonceptet Vintagefabrikens vackra dukning blir bröllopet både personligt och lekfullt.

Servera fördrinken på vackra gamla brickor med tapetunderlägg.

Dova pasteller och naturliga material skapar en modern och jordnära känsla. Vi har valt ut sex tapeter som samspelar väl och som kan gå som en röd tråd genom hela bröllopet. I allt från inbjudningar – till menyer och placeringskort – till karamellstrutar.

Varför inte rigga upp en Photo Booth på en lämplig plats där era gäster kan fotograferas? Det brukar alltid vara uppskattat, och väldigt roligt att ha i bröllopsalbumet. Här har vi pimpat vår Photo Booth med ballonger av tapeter, det blir en perfekt och väldigt enkel fond.

Vintagebrudklänningar, håraccessoarer, porslin och mycket mer hittar ni i Vintagefabrikens webbshop.

Små presenter till dina gäster är alltid en trevlig gest. Och hur fint är det inte med små kuvert med frön i för att så sin egen kärleksblomma?

Tabletter, rosetter runt besticken och namnskyltar – allt i tapet. Tillsammans med Vintagefabrikens dukning blir det en ljuvlig kombination.

Heliumballonger med hjärtgirlander i tapet gör bilderna på brudparet extra söta, och är dessutom en fin dekoration i lokalen.

Lycka till med bröllopsfixandet!

All kärlek till er från Photowall och Vintagefabriken

Tapeter på bilderna:

Confetti – By May
Wild in my garden –Peppercookies
A warm summer’s day – Plingsulli
Changing waves – Sne design
Spring pines – Peppercookies
Birdelicious – Lost birds design

Vintageklänningar och porslin: Vintagefabriken

Brudbukett: Skillad florals

Tack till Kristinehovs Malmgård för att vi fick låna era vackra lokaler!

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.