Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

  Magisk fototapetskollektion av Jonna Jinton

  Dansande dimma över smala vatten, isblå träd i skymningen och magiska skogar i olika skepnader. Idag är vi väldigt glada att kunna presentera vårt senaste designsamarbete - The Soul of Nature – en magisk fototapetskollektion av den svenska bloggaren och fotografen Jonna Jinton.
  The Secret Place
  The Secret Place

  Kollektionen innehåller 13 noggrant utvalda naturmotiv och beställs som måttanpassad fototapet. Vår personliga favorit River of Dreams ser du på bilden ovan. Den passar fint i vilket sovrum som helst.

  Into The Wild
  Into The Wild
  Fler artiklar som kan intressera dig

  Photowall - 10 years in style

  by Photowall

  För 10 år sedan började Photowall trycka tapeter till alla möjliga stilar, personligheter och miljöer. För att fira sitt 10-årsjubileum har de tagit fram en kollektion med kundernas absoluta favoritmotiv genom åren. Men gett motiven ett litet nytt utseende.

  Piffa sommarstugan med enkla knep – gör en unik canvastavla med egen bild

  by Photowall

  Sommaren är här och så också lata dagar i sommarstugan. När du inte gungar i hängmattan eller sitter på badstranden så är vårt allra bästa sommartips att förnya sommarstugan med en unik canvastavla – perfekt pyssel för regniga dagar. Har du en favoritbild på solnedgången, hittat ett fotografi hur badstranden såg ut för länge sedan, eller har du fotat ekan? Föreviga bilden som canvastavla på väggen. Enkelt att beställa och sätta upp! Resultatet blir både personligt och snyggt.

  Stora canvastavlor trendigt igen

  by Photowall

  Följ den senaste inredningstrenden och satsa på en stor canvastavla att hänga över soffan. Ett enkelt och effektfullt sätt att förändra känslan i ett rum.

  Fem tips för ett mysigt barnrum

  by Photowall

  Att låta väggarna göra jobbet är ett enkelt sätt att förändra känslan i ett helt rum. Här kommer några tips för ett barnrum som uppmuntrar till både lek och mys.

  Skolstart är nystart – i barnrummet

  by Photowall

  Hösten är på ingång och många förväntansfulla barn börjar mellanstadiet. Det är en nystart som betyder nya intressen och fler aktiveter att göra i barnrummet – allt från att läsa läxor till att spela tv-spel.

  Inred barnrummet lagom till skolstart

  by Photowall

  En dag händer det! Det är dags att börja skolan för första gången. Det blir nya rutiner, kompisar och kanske också nya intressen. Vad kan då passa bättre än att uppdatera barnrummet tillsammans med barnen.

  Tips på de bästa inredningsdetaljerna i bebisrummet

  by Photowall

  Bästa inredningsdetaljerna i bebisrummet är de du gör själv. Här kan du skapa allt från vimplar, mobiler, väggdekorationer och luftballonger. Och det bästa av allt – mycket kan du göra med bara tapet. Nedan följer två enkla DIY-dekorationer som du skapar själv, resultatet blir både snyggt och personligt.

  Garbo & Friends bakom lekfull tapetkollektion

  by Photowall

  Sedan 2011 har Garbo & Friends formgivit kvalitetsprodukter för barnfamiljer. I tapetkollektionen Tiny Heroes har deras klassiska mönster Mares, Fauna och Bows anpassats för väggen i syfte att ge hemmet en varm helhetskänsla.


  Snabb leverans

  Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt.

  100% Garanti

  Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.