Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

  Strukturer från hela världen förvandlas till en unik fototapetskollektion

  Photowall lanserar fototapetskollektionen Travel Bug med struktur i fokus. Kollektionen är skapad av fotografen M. Stenströmer och består av 24 fototapetsmotiv som alla är fotograferade världen över.
  Weathered Concrete Wall

  En betongvägg från ett hus på en ö någonstans i atlanten, en oupptäckt tegelvägg mitt i huvudstaden och en oväntat välbehaglig yta från en sliten industrilokal. M. Stenströmer har besökt platser världen över och fotograferat udda och opolerade strukturer som sedan trycks digitalt i Photowalls studio. Att alla motiv är från verkliga platser gör kollektionen både livfull och spännande.

  - Fototapeterna från kollektionen Travel Bug bär alla på en unik historia. Varje motiv finns på riktigt någonstans ute i världen och har blivit till genom spontana ögonblick när M. Stenströmer har passerat en vacker vägg eller yta, säger Amber Johnsson produkt- och designansvarig på Photowall.

  Motiven rymmer en bred färgskala, från ljust grönt och vitt till mörk grått och svart. Det blandas realistiska strukturer som trä och betong med motiv som uttrycker en nästan overklig känsla men som adderar lustfylld dramatik i kollektionen.

  Industrial Concrete Wall
  Stone Patina

  Kollektionen finns exklusivt hos Photowall och beställs som måttanpassade fototapeter för 325 kronor per kvadratmeter. 

  Fler artiklar som kan intressera dig


  Snabb leverans

  Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt.

  100% Garanti

  Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.