Vågor

En våg är en underbar påminnelse om vatten som kan få ett eget liv. Den rusning och spänning vi känner när vi hör vågorna slå mot stranden eller klipporna är medfödd i människans natuLäs merr. En vågtapet kan ge samma adrenalin- eller dopaminrusning i ditt hem, kontor eller fritidsutrymme och skapa energi och livlighet. Till och med en serie vågtapeter är en möjlighet med Photowalls många stilar och mycket kreativa sortiment. Dånet, tidvattnet, uppåtgången, rusningen och allt som följer med en stor våg kan kännas i dessa underbara bilder och illustrationer.

Vatten är livet

Vatten täcker ungefär 70 procent av hela planeten. Det är en av de mest grundläggande och viktiga sakerna och elementen i världen. Du kan nu uttrycka din uppskattning och kärlek till aqua genom att skaffa dig en förstklassig våghundstapet. Dessa unikt utformade och utsökt utvalda motiv kommer att lysa upp ditt hem eller kontor, samtidigt som de ger visuell tyngd och etablerar en känsla av lugn som vatten naturligt utstrålar. Avsnittet om vågtapeter utgör en övertygande läsning, där du kan välja och sedan även lägga till dina egna ändringar, beroende på din estetiska plan och försköningsdesign.

Betydelse av vågor tapet

Vatten i sig har en hel del symboliska betydelser, där det ofta används som en symbol för renhet och lugn. Men beroende på dess form kan vatten också vara omöjligt att kontrollera, temperamentsfullt och opålitligt. Eftersom det finns två noggrant utvalda teman för vågor tapeter, nämligen i form av havsskum och vågor, kan vi här göra en konstnärlig analys av deras konnotationer. Havsskum kan se fridfullt och orörligt ut, i tilltalande nyanser av olika färger som får det att verka mycket välkomnande och inbjudande. Vågor tillför ett element av rörelse och handling i vågor tapet, en indikator på att något finns under vattnet, uppslukad av den blå ytan och begravd under vattnets lugna yttre. Waves tapet kan vara det meningsfulla stycket i din bostad eller arbetsområde som gör skillnaden mellan det vanliga och det extraordinära.

Sjöskum

Vågor tapeter med havsskum finns i mycket olika nyanser, nyanser och toner. De färger som visas är Seafoam Nude, Seafoam Cobolt, Seafoam Silver Mist, Seafoam Seaweed, Seafoam Froth, Seafoam Salmon och Seafoam Ocean Floor. Dessa är alla mycket spännande och charmiga objekt som kan förvandla vilket rum som helst till ett betydande utrymme som uppmuntrar till samtal och utgör en oerhört övertygande vågtapet. De olika nyanserna, komplexa färgerna och tonerna ger bara mer intriger eller snarare karaktär, till en redan etablerad karismatisk skildring.

Rörelsen i vågor tapet

I förhållande till den tidigare nämnda betydelsen av vatten i konsten ses vågor ofta som oväntade hinder som kastas i vår väg under livets gång. Vågor tapeter som sätter fokus på vågor är få i antal men extremt högkvalitativa. Waves Pattern är inte olik Yamato-e, som bokstavligen betyder japansk målning. Waves Blur är mer på den finurliga sidan, men med sina behagliga blå toner utgör den en perfekt bakgrund för ett barnrum, ett vardagsrum eller till och med en konferenssal, så stark är kraften i detta sortiment av vågtapeter.
Produktinformation
  • Visar 1-35 av 35 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.