Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

Trendspaning inför sommaren – trender och tapeter att hålla koll på

Med våren här och sommaren runt knuten i en tid då många av oss stannar hemma vill vi att hemmet ska kännas härligt och ombonat. Ett enkelt knep för det är tapeter! Låt oss kika på vilka trender vi ser på väggarna i sommar.

Mjuka och runda former

I den stora trendrapporten för 2020 kunde vi se en trend där möbler, fåtöljer, soffor och bord hade tydligt runda, lekfulla och mjuka former. Nu kan vi också se att den trenden nått våra väggar och tapeter!

Arch Adornment - Violet har både runda former och finns bland annat i färgställningen lila, som är en färg att räkna med under 2020. Allt från den syrénlila till den lite mörkare och något smutsigt lila tonen. Och som kronan på verket är de mjuka rundade formerna i gyllene färg.

Concorde Landscape - Sand är en tapet som definitivt har de där mjuka böljande formerna. Vill du haka på den rosa trenden också är den här ett givet val.

Vill du ha en mjuk böljande tapet som utstrålar lugn och harmoni finns Wave - Bright från designern Tove Berggren.

Varma toner

Vi fortsätter att se färg i inredningen. Varma toner med gula, röda och rosa nyanser värmer väggarna i våra hem. Vill du inte gå hela vägen med att tapetsera ett helt rum kan du börja med en liten del av rummet som accent. Blanda gärna upp med dina favoritfärger i övriga detaljer i hemmet för en ombonad helhetskänsla.

Wonder - Sand från designstudion Lemon en både varm och lugnande tapet som trots sitt stora mönster smälter fint in i rummet.

Beauty Everywhere - Red är en naturnära, lugn och dov tapet som andas nostalgi och svunna tider.

Tapeten Dusk and Dawn finns i en rad färgställningar och den här dova, lite smutsigt rosa tonen ger en värmande känsla.

Våga färg!

Färg i alla möjliga nyanser och kulörer var och är ett trendigt inslag för 2020. Så att våga färg är nog det mest trendiga du kan göra i år. Vi kikar på några härliga tapeter med mycket färg. Vilken färg väljer du?

Grönt och rosa är två färger som gillar varandra. Tapeten Window View - Pink and Green från Lemon skapar direkt ett blickfång i rummet. Matcha med textilier i olika färger och strukturer.

Tender Clouds with Yellow Swallows - Dark Blue ger en handmålad och nästan lite kalkig känsla på väggen.

Stockholmsbaserade designstudion Straight Design Studio har tagit fram den 20-talsromantiska Art déco inspirerade tapetkollektionen Find Me In The Corner. Här kan du verkligen våga sticka ut och dessutom välja på en rad olika färgkombinationer.

Närhet till naturen

Naturen fortsätter att vara ett trendigt inslag i våra hem. Det är allt från motiv på tavlor, mönster på textilier och tapeter till att vara fysiska detaljer från naturen som vi tar in i våra hem. Blommor, kvistar, strån och grenar sätter en naturnära känsla. Vill du ha ett bestående intryck av naturen finns det många fina tapeter att välja på med botaniska motiv.

Vill du omge dig med stora blad, palmer och ett vilt djurliv finns Botanical Beauty. En tapet i en härlig grågrön färg som dessutom känns helt rätt på den gröna trenden.

Bare Tropical är en tapet där vi ser både mycket färg och natur. Två trender i samma tapet. Matchas med fördel till andra färgrika inslag i inredningen.

Med Blue Wild Meadow får du både en naturnära tapet och en tapet i trendfärgen blått.

---

Anna María Larsson, kreatör, inspiratör och DIY-proffs. Tror bestämt att alla är kreativa och kan skapa, det krävs bara lite träning. Syns med jämna mellanrum i TV, håller i workshops och föreläser. Delar med sig av sånt hon skapar och inspireras av på bloggen och Instagramkontot @dnilva.

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.