Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

  Designern Linnea Nilsson Lundell pysslar med tapet

  Hos oss på Photowall är Alla hjärtans dag en dag full av kärlek, pyssel och tapet. Förutom det är det också en dag då vi gärna skickar kärlekshälsningar till våra nära och kära. I år gjorde vi det med kort och tapetkuvert skapade av designern Linnea Nilsson Lundell med hennes nya tapetmotiv som passande går under namnet Love Birds. 
  Linnea Nilsson Lundell

  En hälsning på denna rosa dag är aldrig fel, Linneas Nilsson Lundells bästa tips är att rita ett eget kort – roligt att göra och personligt att få. Linnea använde sig av sin egen skiss till det nya tapetmotivet. 

  Love Birds

  Här visar Linnea hur motivet kom till liv och som dagen till ära förvandlades till ett Alla hjärtans dag-kort. Du får också steg för steg se hur hon pysslade ihop ett kuvert av tapet från formen av ett hjärta. 

  Love Birds

  Tapetkuvert – steg för steg

  Allt du behöver är ditt favoritmotiv, på bilden har Linnea använt sig av Love Birds Velvet Sharp, dubbelhäftande tejp, sax, penna, linjal och en hjärtmall.

  1. Rita av mallen på motivets baksida.

  2. Klipp sedan ut hjärtat.

  3. Rita var du ska vika in kanterna. Ett tips är att böja in kanterna lite för att se var du ska rita ut strecken, men vik inte för hårt så det blir veck på tapeten.

  4. Vik sedan, längst de ritade strecken, in kanterna på hjärtats långsidor.

  5. Tejpa med dubbelhäftande tejp, men bara på den undre delen (hjärtats runda delar) som ska vikas upp. Detta så att kortet går att stoppa ned när kuvertet är färdigt.

  6. Tejpa med dubbelhäftande tejp på motivets ovansida.

  7. Vik sedan upp botten, hjärtats runda delar.

  8. Färdigt! Lägg nu ner det handritade kortet med en kärlekshälsning och skicka till dina nära och kära.

  Till sist vill vi passa på att tipsa om att alla kan skapa sin egen tapet eller canvastavla. Du kan enkelt ladda upp en skiss, illustration eller ett fotografi hos oss så trycker vi den som tapet eller canvastavla – en perfekt present på Alla hjärtans dag. 

  Fler artiklar som kan intressera dig


  Snabb leverans

  Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

  100% Garanti

  Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.