Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

  Stora canvastavlor trendigt igen

  Följ den senaste inredningstrenden och satsa på en stor canvastavla att hänga över soffan. Ett enkelt och effektfullt sätt att förändra känslan i ett rum.

  Det är sannerligen stora canvastavlor som gäller just nu, något som vi såklart tycker är väldigt kul. I vår webbshop erbjuder vi över 3000 olika motiv som måttanpassad canvastavla, allt från fotografier på skogar till unika illustrationer av designers från hela världen. (För att få 15 % rabatt på tavlor ange koden viivilla17. Erbjudandet gäller 23-31/ maj 20170. Kan ej kombineras med andra rabatter.)

  Leta bland flera populära canvasmotiv här.  

  fototavla

  Personliga tavlor på väggen – enkla att montera 

  Att byta ut tavlorna på väggen är ett snabbt och enkelt sätt skapa en helt ny känsla i hemmet. Allt du behöver göra är att välja väggkonst som du gillar! Lita på din magkänsla men som en hållpunkt kan du tänka att det som sitter på väggen också ska passa ihop med resten av hemmet. Och, för att du ska slippa en massa onödiga hål i väggen har vi samlat några saker att ha i åtanke innan du börjar sätta upp dina canvastavlor: 

  1. Ha alltid ett vattenpass och en måttstock nära tillhands så att tavlorna får det avstånd du är ute efter och att resultatet inte blir snett och vint. 

  2. Vill du sätta upp fler än en canvastavla. Utgå från väggens storlek och form. På en bred vägg gör sig tavlorna bäst om de sitter i en vågrät linje och på en smal vägg visar tavlorna sig från sin bästa sida om de hänger lodrätt, och det blir ännu lite bättre om den större av dem hänger ovanför de mindre. 

  3. Det finns några råd hur du ska tänka när du skapar en tavelvägg, till exempel att du kan hänga upp tavlorna enligt gyllene snittet eller att tavlorna ska följa en linje. Visualisera gärna väggen innan, antingen genom att skapa en mood-board eller genom att lägga ut tavlorna på golvet och flytta runt tills du blir nöjd. 

  Föreviga ögonblicket – egen tavla på väggen

  Du kan även skapa en canvastavla från en egen bild upp till 150 cm i bredd och höjd. Och det bästa av allt, vi har sänk priset på våra största tavlor så beställer du en stor tavla, betalar du ett lägre kvadratmeterpris. Ladda upp egen bild här 

  På bilderna nedan syns World mapStockholm SkylineStockholm  – motiv som passar utmärkt till vilket trendigt hem som helst. 

  Kreativa barnrummet med kartor, se alla kartor här.
  Svartvitt & vackert med motivet Stockholm Skyline

   "Stockholm Skyline" från Art Paus. 

  "Stockholm" perfekt till en vägg med marmortapet

    Flera kartor här med motivet Stockholm.

  Andra populära motiv hittar du här. 

  Fler artiklar som kan intressera dig


  Snabb leverans

  Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt.

  100% Garanti

  Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.