Skogar & Skogsmark

Ge liv åt ditt hem med Photowall Forests and Woodlands kollektion av canvasbilder. Våra fantastiska konstnärliga bilder av varierade skogs- och skogslandskap ger en känsla av lugn ochLäs mer ro i varje hem. Vare sig du vill ge en smak av naturen i ett hem på landet eller förflytta dig själv till Moder Naturs skönheter i en stadsmiljö, kommer våra kärleksfullt utformade och fotograferade dukutskrifter och målningar att förhöja stämningen i alla hem. Från Sydamerikas livliga, bullriga regnskogar till Nordeuropas lugna, frodiga skogar - vår kollektion av canvastavlor har ett enormt utbud av stämningshöjande och gripande konstverk.

Strålande regnskogar och uråldriga skogar

Från de tempererade regnskogarna i Chile och Argentina i Sydamerika, den frodiga gröna vegetationen i regnskogarna i Nya Zeeland och de svalare klimatet i Norge, till de ångande tropiska regnskogarna i Amazonas, Kongobäckenet i Centralafrika och de ekvatoriala vintergröna skogarna i Asien, har vi samlat ihop en mångsidig samling av konstverk som omfattar alla humör. Föreställ dig Amazonas ångande trädkronor, som löper genom Brasilien, Peru och Colombia, med miljarder träd, tusentals arter och ett myller av liv av alla slag. Föreställ dig surret och surret från insekterna och de ihärdiga ropen från fåglarna som fladdrar omkring. Amazonas är hemvist för vackra, färgglada arter av alla slag, men är också hemvist för faror: jaguarer, pumor och anakondor. Våra canvastavlor fångar kärnan i dessa miljöer; solen som strömmar genom trädtopparna, de mystiska dimmorna och ångan i dessa skogar och förmedlar tätheten och livligheten i områden som ofta sällan genomkorsas. Föreställ dig de höga cypress- och tallskogarna med sina mangroveskogar, träskmarker och öar av träd som varvas med det blå vattnet i Floridas Everglades. I Nya Zeelands tempererade regnskogar slingrar sig små bäckar fram över skogsgolvet, täckt av mossor och ormbunkar, medan regnskogar med lövträd i Indien är genomsyrade av bambuer, buskar och gräs. Över hela världen finns det gamla skogar som stolt står kvar, med träd som är så höga och så tätt packade att regnet inte ens når ner till marken. Breda, ståtliga ekar dominerar skogar och skogsområden medan gamla ruiner ligger täckta av tropiska djungler. Photowalls canvastavlor visar upp skönheten och underverken i den stora variationen av skogar i hela världen.

Humoristiska skogsmarker

Oavsett vilken inredning du har, kommer du att hitta något i vår kollektion som kompletterar och förbättrar ditt vardagsrum. Förtrollande blåklockor täcker skogens golv, bubblande bäckar vandrar genom ormbunkar och braxen, och skogsmarkerna skimrar och glittrar under ett damm av frost. Du kan spåra årstiderna i våra konstverk: krispiga, vita, snöiga vinterlandskap, där du nästan kan höra hur frusna kvistar och löv knastrar under fötterna; gyllene solsken som bryter igenom vårens träd, lastade med delikata blommor, som svävar mjukt ner på skogsgolvet för att bilda en matta av kronbladskonfetti. Levande, grönbladiga träd som är så tätt packade att solljuset knappt kan ta sig igenom och rostbruna, gyllene och bronsfärgade mattor av höstlöv som överger träden för att vara redo för vintern. Canvasutskrifter i svartvitt och sepia ger dramatiska inslag till redan storslagna landskap, samtidigt som nyanserna och djupet i våra konstverk är så varierande att det verkligen finns något för varje konstnärlig smak. I Italien klamrar sig träden fast vid Dolomiternas utlöpare, i Skandinavien klamrar de sig osäkert fast vid klipporna. Skogsområden har en sådan stor variation i bildspråk; ljuset från en flod på våren som försiktigt slingrar sig fram i solljuset genom flora och fauna, eller en bågform av knotiga träd som är sammanflätade och skapar en mörk, olycksbådande väg. Kanske dras du till den lysande snötäckta skogen, högt uppe på kullarna, som lyser klart i vintersolen, eller kanske till den fängslande gula aspskogen mot en klarblå himmel. Skogsområden som flödar med det distinkta ljuset och färgerna från en solnedgång eller soluppgång kan utgöra en förtrollande mittpunkt för varje hem. Kanske letar du efter konstverk som representerar ditt hemland, där du bor eller påminner dig om en underbar semester, eller kanske letar du bara efter ett vackert, rörande konstverk i sig självt. Vad du än letar efter för att lägga till den där sista finishen eller något speciellt som gör ditt hus till ett hem, kan du hitta det i vår samling av canvasutskrifter och målningar.
Produktinformation