Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Solstråle genom träd - Canvastavla - Sovrum

2215

motiv

Skogar & Skogsmark

Ge ditt hem en frisk fläkt av liv med Photowalls kollektion med canvastavlor med skogar och skogslandskap. Våra ofattbara, konstnärliga bilder av olika skogar och skogslandskap ger viLäs merlket hem som helst en känsla av lugn och ro. Vare sig du vill ha en liten bit av naturens under i ditt lanthem eller förflytta dig själv lite närmare moder natur från en stadsmiljö, höjer våra kärleksfullt designade och fotograferade canvastavlor och tavlor stämningen i vilket hem som helst. Från Sydafrikas livliga, stimmiga regnskogar till de stillsamma, grönskande skogslandskapen i norra Europa, kan vår kollektion med canvastavlor bravera med ett oerhört mångfald av humörhöjande och stämningsfulla konstverk.

Strålande regnskogar och urskogar

Vi har lyckats samla ihop ett mångfald av konstverk och erbjuder något för varje humör, från de tempererade regnskogarna i Chile och Argentina, den frodiga, gröna växtligheten i Nya Zeelands regnskogar, Kongobäckenet i centrala Afrika till de ekvatoriala, vintergröna skogarna i Asien. Föreställ dig Amazonas immiga trädkronor, genom Brasilien, Peru och Colombia, med miljontals träd, tusentals djurarter och och ett myllrande av alla sorters liv. Föreställ dig insekternas surr och sorl och fåglarnas enträgna lockrop. Amazonas, som många vackra, färggranna djurarter kallar sitt hem, är även en plats för fara: jaguarer, pumor och anakondor. Våra canvastavlor fångar dessa miljöers innersta; solen som strålar ner genom trädkronorna, skogarnas mystiska dimmor och dis, och de sällan besökta områdenas täthet och livfullhet. Föreställ dig höga cypresser och tallskogar med sina mangroveträd, sumpmarker och öar av träd i Floridas Everglades blå vatten. I Nya Zeelands tempererade regnskogar slingrar sig små strömmar tvärs över skogsmarken som är täckt av mossor och ormbunkar. Indiens regnskogar, fulla med lövträd, understryks av bambu, buskar och olika sorters gräs. På vissa platser på vår jord står praktfulla gamla urskogar, med höga träd placerade så tätt att regnet inte ens når marken. Vida, ståtliga ekar dominerar skogen och skogsmarken medan antika ruiner täcks av tropiska djungler. Photowalls canvastavlor visar upp det mångfald av vackra och förundransvärda skogar som finns världen över.

Lekfulla skogsland

Hur du än har inrett ditt hem så kommer du att hitta något i vår kollektion som kompletterar och förbättrar det. Förtrollande engelska klockhyacinter som täcker skogsmarken, bubblande bäckar som slingar sig fram genom ormbunkar och skogar som skimrar och glittrar under ett tunt lager frost. Du kan följa årstiderna i konstverken. Först de vita, snöfyllda vinterlandskap där du nästan kan höra de frusna pinnarnas och lövens knastrande under dina fötter. Sedan solens gyllene sken som bryter igenom vårträdens blommande kronor. Blombladen svävar sakta ner till marken för att skapa en matta av blombladskonfetti. Sommarens livfulla, gröna träd, så fyllda med löv att solljuset knappt tar sig ner till marken. Och sist men inte minst, de rödbruna, gyllene och brons-färgade mattorna av löv som har övergett sina träd i förberedelse inför vintern. Canvastavlor i svartvitt och sepia ger en dramatisk touche till dessa magnifika landskap, och det finns ett sånt mångfald i tonerna och djupen i våra konstverk att alla kan hitta något, vilken smak du än har. I Italien klänger träden sig fast vid Dolomiternas kullar; i Skandinavien håller de osäkert fast sig i klipporna. Det finns en sådan enorm variation i skogslandskapens bilder; klarheten hos en flod som försiktigt slingrar sig i solljuset genom vårens flora och fauna eller ett valv av vresvuxna, sammanflätade träd som skapar en mörk, olycksbådande stig. Kanske dras du till de briljanta snötäckta skogarna högt uppe på bergssluttningar som skiner i vintersolen. Eller kanske till de fängslande gula skogarna i Aspen som står mot en klarblå himmel. Skogslandskap som flödar med en soluppgångs eller solnedgångs karakteristiska ljus och färger ger varje hem en förtrollande huvudattraktion. Kanske letar du efter konstverk som representerar ditt hemland, där du bor eller som påminner dig om en underbar semester? Kanske vill du bara ha ett vackert, rörande konstverk i sin egen rätt? Vad du än söker kan du hitta något som ger ditt hus den där sista touchen som förvändlar det till ett hem i vår samling med canvastavlor och tavlor.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.