Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar. För leverans innan jul beställ senast 16 dec!

  Bröllopstips och dekoration inomhus – del ett i årets bröllopsspecial

  Nu är det bröllopstider och förberedelserna är i full gång. Men hur mycket vi än planerar är vädret som vanligt inget vi kan påverka. Därför har vi i första delen i vår bröllopsspecial fokuserat på tips och pyssel till dig som vill ha bröllopsfesten inomhus.  
  Designers

  Kliv in i en kreativ värld och inspireras av vilda blommor och retrodetaljer. Här kan du utgå från en dov färgskala och fylla på med små färgklickar i form av karameller och konfetti för att få till den romantiska och lekfulla stil vi har valt att kalla Romantic Retro. 

  Så hittar du stilen

  Fånga den rätta känslan genom att välja en lokal i romantisk stil med sekelskiftesdetaljer och skapa dekoration och pyssel i samma färgskala. Men blanda in lekfulla och oväntade, nästan moderna attribut, för att få en mer personlig stil. När du väljer dekoration och möbler för bröllopsfesten inomhus – tänk glasvaser, mässingsljusstakar, antika stolar och blommigt porslin. Men glöm inte de granna strutarna och de mumsiga popcornen. 

  Våra bästa tapettips för stilen är Wild in My Garden av Peppercookies, Confetti av By May och Changing Waves av Sne Design.  

  Designers

  DIY – tapetpyssel och bordsdekoration

  Att skapa själv gör bröllopet mer personligt och är bra för plånboken. Och har du festen inomhus behöver du inte vara rädd för att tapetpysslet eller den handgjorda konfettin kan slitas sönder av vind och regn. 

  Våra bästa DIY-tips för inomhusbröllop

  ~ Ballonger av tapeter – allt du behöver göra är att klippa ut en ballongform och fästa ett snöre. Ballongerna kan användas      som fotobakgrund eller en lekfull dekoration.

  ~ Bordstabletter till dukningen – använd gärna vårt premium material eller laminera tabletterna så att de tål lite spill.

  ~ Tapetstrutar  

  ~ Placeringskort  

  ~ Rosetter runt besticken – med några klipp, vik och lite tejp skapar du enkelt fina och romantiska rosetter som                           bestickhållare.  

  ~ Hemmagjord konfetti – görs av blomblad eller klipp sönder papper i olika färger.

  ~ Pom-poms  

  Våra bästa tapettips för pyssel är: Spring PinesColorform Mint och In the Garden.  

  Gör dina egna girlanger 

  Skapa en hjärtmall och lägg den på baksidan av tapeten och rita av den. Efter att du har ritat så många hjärtan du vill ha kan du börja klippa. När du har klippt ut dina hjärtan ska du tejpa ett snöre på baksidan, ungefär i mitten. Klipp inte av snöret än, utan fortsätt att tejpa fast alla hjärtan, med samma avstånd mellan dem, och klipp sedan av snöret. Klart! 

  Designers

  Lekfullt inne

  Bjud in till samtal och lek genom att gissa årtal på vintagekläderna och ordna en musiktävling i samma tema. Sätta snöret på ballongen eller uppdatera den populära servettleken till tapetleken. 

  Tapetleken 

  Skapa ett tapetkort till alla gäster som de har redo att hålla upp när de vill svara på frågor som ställs. 

  Designers

  Herrgård, slott eller bröllopsfesten hemma

  ~ Att hitta den perfekta lokalen kan vara både tidskrävande och kosta pengar. Och även om lokalen ska passa stilen på bröllopen kan du med lite kreativitet, textil och tapet få till rätt känsla nästan varsomhelst. 

  ~ Kolla bland vänner! Har någon i din bekantskapskrets en faster eller en kollega som känner någon som kan hyra ut en festlokal. Fråga, och berätta vilken känsla du vill ha på festen.

  ~ Hittar du en lokal som inte riktigt passar din stil. Ta en titt om det går att tapetsera plywoodskivor eller hänga tapetvåder eller tyger från taket.

  ~ Ett vackert mönster som återanvänds i dekorationen på bordet, från taket och på väggarna, lyfter (nästan) vilken lokal som helst.

  ~ Vill du ha en riktig Romantic Retro-stil i en herrgård eller en festlokal, börja leta i tid då de populäraste lokalerna ofta har en lång kölista. Vi fick låna Kristinehovs Malmgård vackra lokaler till fotograferingen.

  Våra bästa tapettips för lokalen: My Greenhouse FlowersSpring Medallion och Bugs & Butterflies.  

  Glöm inte

  Hyr in paraplyer eller sätt upp ett regnskydd om gästerna vill gå ut och ta lite frisk luft. Och se till att taxinummer finns uppskrivet och att Uber-appen är redo när kvällen börjar lida mot sitt slut. 

  Missa inte del två i vår bröllopsspecial där vi kommer att tipsa om det moderna bröllopet.  

  A Warm Summer's Day - White

  Bubblare: Fina glasunderlägg med tapeten A Warm Summers Day av Plingsulli. 

  Vintageklänningarna och porslinet kommer från Vintagefabriken. 

  Fler artiklar som kan intressera dig


  Snabb leverans

  Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

  100% Garanti

  Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.