Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

DIY

  Tips! Så ordnar du bröllopsfesten hemma – del två i vår bröllopsspecial

  Åk iväg och gift er, men kom hem och fira med nära och kära. Här är tipsen som förvandlar ert bröllopsfirande till en riktigt härlig fest – hemma, och några take-aways att tänka på när ni gifter er i ett annat land. 
  Bokstavsskylten är skapad av tapetmotivet Botany Banana av Lemon.

  Så hittar du stilen

  Bjud in vänner och familj bakom kulisserna hemma och låt dem ta del av din personliga stil. Utgå från det enkla och gör en digital inbjudan till bröllopsfesten och skicka via Facebook. Ordna en klädbytardag med vännerna för att hitta rätt festklädsel och skapa tapetvimplar eller varför inte en fotobakgrund av favorittapeten för att få till stilen vi har valt att kalla Home Simplicity. Våra bästa tapettips för stilen är Berries Rose av Andreas Engesvik, Linen Blue av Lemon och Sycamore av Iwa Herdensjö.

  Våra bästa tips för bröllopsfesten – hemma!

  ~ Använd det ni har när ni dekorerar. Allt från porslin, vaser och pynt.

  ~ Har du en trädgård, plocka in blommor och gröna kvistar och dekorera på bordet.

  ~ Skapa en spellista och dela med alla inbjudna så att de kan addera sin favoritmusik.

  ~ Hyr en Food-Truck som står för nattamaten fram emot småtimmarna.

  ~ Ta en titt om ni har några extra sovplatser, en extrasäng eller en soffa. Eller har grannen en sovplats att låna ut till gäster     som har en lång resa hem?

  DIY-tapetpyssel och bordsdekoration

  Att pyssla med tapet till bröllopsfesten är både enkelt och kul. Och skapar en mer personlig känsla. Använd överbliven tapet från en renovering eller tapetprover. Vi har skapat dekoration från motiven Botany Banana, Speckle och Linen från Lemon och Fruta do Dragão från Iwa Herdensjö.

  Fotobakgrund med tapeterna Linen Pink och Grey av Lemon och bruden Nora.

  Här är våra bästa pysseltips:  

  ~ Gör dina egna bokstavsskyltar. Rita ut bokstäver på motivets baksida och klipp ut. Använd som vägvisare, rumsvisare,           meny eller lista med kvällens aktiviteter.

  ~ Duka med origamisvanar av tapet på varje plats.

  ~ En fotobakgrund – allt du behöver göra är att klippa ut runda bollar eller små rektanglar av tapet för att skapa en                     effektfull bakgrund till kvällens bilder.

  ~ Tillverka hattar, munnar och mustascher för att göra bilderna ännu lite roligare.

  ~ Skapa bordsdekoration i form av diamanter genom att följa vår enkla guide.

  Linen Pink

  Lekfulla aktiviteter till hemmafesten

  Att hitta på lekar som passar alla behöver inte alls vara svårt. Utgå från dina och vännernas intressen, till exempel tycker många om musik, anordna en danstävling i vardagsrummet till favoritlåten. Är historia ert ämne, skapa en historisk stig runt trädgården med små frågestopp som innehåller både knep och knåp. Eller varför inte sätta upp en canvasduk bredvid drinkbordet där gästerna kan måla sina egna kärlekshälsningar. 

  Canvastavla med kärlekshälsningar från gästerna.
  Bokstavsskylten till vardagsrummets danstävling är skapad av tapetmotivet Fruta do Dragão av Iwa Herdensjö.

  3 Take Aways att tänka på när du gifter dig utomlands

  ~ Kolla upp hur det funkar i just det landet ni vill gifta er i innan ni bokar. I vissa länder behöver ni vistas några dagar innan vigseln och för andra platser i världen kan det innebära att en av er måste vara bosatt i den regionen. Ta kontakt med ambassaden för råd och hjälp.

  ~ Kom också ihåg att ta reda på vad ni behöver ta med er till vigseln. Det kan variera beroende på om ni gifter er kyrkligt enligt det landet ni är bosatt i eller om ni ska vigas enligt landets lokala vigselrätt 

  ~ Kontakta prästen eller vigselförrättaren innan ni reser för att välja tid och få mer information.

  Du kan också gifta dig på Arlanda innan du reser och fira med en härlig bröllopsresa innan festen. 

  Bubblare: Fina diamanter med tapeterna Marble Landscape och Linen Pink


  Missa inte del tre i vår bröllopsspecial där vi kommer att tipsa om det klassiska Vintage-bröllopet – kommer inom kort.  

  Fler artiklar som kan intressera dig

  Stora canvastavlor trendigt igen

  by Photowall

  Följ den senaste inredningstrenden och satsa på en stor canvastavla att hänga över soffan. Ett enkelt och effektfullt sätt att förändra känslan i ett rum.

  Tropiska mönster och exotiska djur i en ny kollektion av Lena Holtzberg

  by Photowall

  Vi är glada att presentera ett nytt designsamarbete med den svenska textilkonstnären Lena Holtzberg. Lena har varit verksam som mönsterdesigner i över 20 års tid. Hon har bland annat arbetat för H&M, ritat på uppdrag åt flera svenska tapet- och textilföretag såsom Höie of Scandinavia, Åhlens och varit verksam i England och Italien. Tapetkollektionen "Joyous Creations” är hennes första tapetkollektion för Photowall och är en hyllning till naturen, där blommor och naturens egen prakt står i fokus.

  Fem tips för ett mysigt barnrum

  by Photowall

  Att låta väggarna göra jobbet är ett enkelt sätt att förändra känslan i ett helt rum. Här kommer några tips för ett barnrum som uppmuntrar till både lek och mys.

  Välkommen Anna María Larsson - Photowalls nya DIY-bloggare!

  by Photowall

  Vi välkomnar Anna María Larsson, vår nya bloggare som kommer att bjuda på allt från inspirerande och roliga DIY-projekt till årets trendspaningar. Här berättar hon mer om sig själv, vad som inspirerar henne - och ger 3 handfasta tips för hur man kommer igång med det egna skapandet.

  Skolstart är nystart – i barnrummet

  by Photowall

  Hösten är på ingång och många förväntansfulla barn börjar mellanstadiet. Det är en nystart som betyder nya intressen och fler aktiveter att göra i barnrummet – allt från att läsa läxor till att spela tv-spel.

  Intervju med illustratören Saga-Mariah Sandberg

  by Photowall

  Saga-Mariah Sandberg står bakom designen av tapetkollektionen DAWN CHORUS. Kollektionen är inspirerad av nordisk natur och består av åtta handritade tapetmönster med vackra vårblommor, praktfulla rosor och svenska skogsbär. Här berättar Saga-Mariah om sin kärlek till naturen och inspirationen bakom tapetmotiven.

  Magisk tapetkollektion för barn av Maison

  by Photowall

  Photowall är stolta att presentera ett nytt designsamarbete tillsammans med den sydafrikanska designstudion Maison. Tapetkollektionen The Little Folk hämtar inspiration från sagoböcker och från rikedomarna i det sydafrikanska landskapet. Samtliga fem mönster är noga illustrerade för hand och ger rummet en lugn och harmonisk känsla, oavsett barnens ålder.


  Snabb leverans

  Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt.

  100% Garanti

  Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.