Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

Ljust och fräscht med stil

by Photowall

I den här tvåan på 56 kvadratmeter i Stockholm har man lyckats få till en underbar stil. Ljust och fräscht utan att bli tråkigt. Designklassiker som Wegners Y-stol, Eames Rocking Chair blandat med fina detaljer som Svenskt Tenns vackra ljusstake Vänskapsknuten. Jag gillar också marmordetaljerna och att man blandar metaller, mässing och silver. Väldigt snyggt helt enkelt.

Var kreativ med dina rumsavdelare

by Photowall

Under en lång tid var väggar det enda sättet att dela upp ett rum. Idag tack vare många individers kreativitet och idéer, för att inte tala om teknologin vi har, så är dagarna då väggar var det enda sättet att dela upp ett rum sedan länge förbi. Vi kommer ge dig med en guide på hur du använder rumsavdelare och hur du kan använda dem på ett kreativt sätt.

Ljudisolera innerväggarna för ett tystare hem

by Photowall

Buller kan störa dina dagliga rutiner i hemmet. Det kan orsaka en rad olika fysiska och mentala störningar, som irritabilitet, sömnlöshet, trötthet, stress och huvudvärk. Studier har visat att buller är ett problem i hushåll världen över. Vi har samlat några tips på hur man minimerar buller och skyddar sig själv från olika ljuskällor - och får ett hälsosamt och njutbart liv.

10 designerstolar som förändrade världen

by Photowall

Stolar har spelat en viktig roll i mänsklighetens historia. De har använts av kungligheter, adelsmän och vanligt folk. Olika stoldesigner skapades för att passa folkets behov såväl som att fungera som en statussymbol. Här har vi samlat de 10 designerstolar som gjort ett intryck på världen.

Katträd för inomhusbruk och möbleridéer för kattälskare

by Photowall

Katter älskar att hitta en mysig plats att gömma sig på, ta en tupplur eller helt enkelt bara gömma sig. Då kan möbler som ger din katt en sån utsiktpunkt vara det bästa alternativet för ditt hem. Här är några idéer om hur du skapar ett inomhus katträd och förvandlar ditt hem till en katthimmel samtidigt som du kan njuta av ditt eget hem.

Gör ditt hem mysigt med mörka möbler

by Photowall

Många hemägare föredrar att ha möbler i mörka färger i sina hem snarare än de vanliga i ljusare färger. Möbler i mörka färger kan vara mystiska och eleganta. Här presenterar vi den information du behöver för att inreda ditt hem med mörka möbler.

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.