Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.
Just nu har vi en ökad leveranstid med upp till 5 arbetsdagar.

  Saga-Mariah Sandbergs tapetkollektion ger vårkänslor året om

  Photowalls nya tapetkollektion DAWN CHORUS är en färgsprakande samling mönster fylld med vackra vårtecken, skapad av den svenska illustratören Saga-Mariah Sandberg. Kollektionen är inspirerad av nordisk natur och består av åtta handritade tapetmotiv med ängsblommor, praktfulla rosor och svenska skogsbär.
  Motiv: Skogsgläntan

  Med naturen som sin största inspirationskälla skapar Saga-Mariah Sandberg drömska och detaljerade illustrationer från olika svenska naturplatser. Varje mönster är målat för hand i naturens egen färgskala och föreställer alltid en specifik biotop med dess säregna växt- och djurliv.

  Kollektionens titel DAWN CHORUS syftar till vårfåglarnas sång på morgonen och sätter stämningen för hela kollektionen. Samtliga motiv återges med naturens egna färger och är hämtade från historiska naturplatser i det svenska landskapet.

  Saga-Mariah Sandbergs tapetmönster låter oss inte bara att uppleva naturens skönhet och mångfald, utan inspirerar oss även till att lära känna naturen som finns runtomkring oss. I mönstret Skogsgläntan (The Forest Meadow) besöker vi en svensk granskog med dess djupa färger och möter blåvingar bland blomstrande blåsippor, violer och liljekonvaljer. Mossträdgården (The Moss Garden) hämtar sin inspiration från gamla skolplanscher och avbildar en skuggig trädgård före och efter regn med trädgårdssnäckor som tittar fram bland sliriga ormbunkar och mossor.

  Kollektionen DAWN CHORUS ger dig möjlighet att bjuda in naturen i ditt hem. De ljusa färgställningarna skapar ett luftigt skandinaviskt uttryck med en personlig prägel. Vill du ha en mer ombonad och trivsam känsla i rummet – satsa på de mörkare tapeterna.

  Mossträdgården (efter regn)
  Katarina (White)

  Om Saga-Mariah Sandberg

  Saga-Mariah Sandberg är en svensk konstnär och illustratör, född 1983 i Värmland. 
  Med naturen som sin största inspirationskälla skapar Saga-Mariah naturtrogna och livfulla illustrationer som avbildar Nordens flora och fauna. Illustrationerna är alltid målade för hand, ofta i akvarell, blyerts eller tusch och utmärks av teknisk skicklighet med omsorgsfull återgivning av färg och form som återfinns i naturen. 
  Saga-Mariah har ställt ut i städer som New York och Berlin och har illustrerat för ett flertal svenska varumärken såsom Apoteket Hjärtat, Björn Borg, Husqvarna, IKEA, Loka och Tekniska Museet. Hon blev utsedd till en av vårens designtalanger på FORMEX Design Talents 2019 och hennes sagolika bilder har synts i form av botaniska affischer, vykort och mönstrade tyger och nu som tapet hos Photowall.

  Pressrum

  Högupplösta bilder: Pessrummet

  Pressrum - Se alla tidigare pressreleaser

  Högupplösta bilder från tidigare pressreleaser

  För intervjuförfrågningar, presslån, tapetprover och ytterligare information, kontakta Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 702 720 302.

  Photowall - Wall Art by Passionate People
  Vi tror på att rummets väggar påverkar hur vi mår! Därför är det vårt uppdrag att hjälpa människor att fylla sina väggar med inspirerande konst och väggdekor. Vi erbjuder ett noggrant utvalt och varierat sortiment. Med passion och omtanke hjälper vi dig få ditt hem att spegla din personlighet. Våra produkter tillverkas i Sverige och skickas över hela världen.

  Fler artiklar som kan intressera dig


  Snabb leverans

  Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

  100% Garanti

  Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.