Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

  5 enkla tips för ett härligt kök

  Köket är ett rum för allt från matlagning och läxläsning till mysiga middagar och långa samtal. Ett rum att trivas i helt enkelt. Här hittar du våra bästa tips för att skapa ett funktionellt och härligt kök utan att du behöver tömma sparkontot.
  Mostly Cactus White

  1.  Hur använder du ditt kök? 

  Utgå från vad du gör i köket. Älskar du att laga mat – satsa på smart förvaring som dolda utdragbara lådor eller hängförvaring ovanför diskbänken för att maximera utrymmet. Titta runt hos olika leverantörer för att se vilket utbud som finns. Och glöm inte bort Pinterest för din dos av köksinspiration! I vår köksmapp hittar du också en massa köks- och matsalspins. 

  Är köket ett rum att umgås i är ett stort matbord extra lockande. Finns det inte tillräckligt med plats är ett utfällbart bord eller iläggsskivor ett hett tips.

  Tapettips för köket.  

  Speckle Green

  2.  Färg! 

  Färgen sätter stämningen i köket och är dessutom ett enkelt sätt att ge en helt ny känsla. Ljust upplevs som luftigt och rymligt medan det dova skänker värme och ombonad. Många har vita kök idag men så behöver det inte vara, tvärtom. Varför inte satsa på en fondvägg med mönstrad tapet eller köksluckor lackade i favoritfärgen. 

  Välj färg på din tapet här!  

  Kivik Apple and Pear - White

  3.  Skapa utrymme som inte finns 

  Har du ett litet kök satsa på planering, förvaring och smarta val. Ett smart tips är att platsbygga både bord och soffa. Då har du också möjlighet att tänka ut en massa smart förvaring – inbyggda lådor under bordet eller smarta fack under soffdynan. Vill du ha mer golvyta så kan ett utfällbart bord vara lösningen. Titta upp och se om du kan skapa förvaring längs väggarna och tänk på att stora mönster förstorar ett litet utrymme! 

  Apple Berry - Off White

  4.  Tänk inte bara nytt

  Utgå från det som finns och släng inte saker i onödan. Ge köket en nystart med lite målfärg eller uppfräschade luckor. Återbruka och mixa! Matcha stolar i olika färger och stilar. Hitta lampor och annan inredning på loppis eller byt saker med vänner och bekanta. Lite udda prylar och retroinredning gör köket ännu mer personligt. 

  White Tiles 15x15

  5.  Gör det själv 

  En liten insats kan göra stor skillnad. Våra bästa DIY-tips är att måla om köksstolarna i din favoritfärg, rama in och sätt upp menyer eller målningar. Eller varför inte tapetsera istället för att kakla? Tapetsera ytan ovanför diskbänken med din favorittapet och fäst sedan en glasskiva över. 

  Mer tapetinspiration för köket hittar du här!

  Greens Yellow
  Fler artiklar som kan intressera dig


  Snabb leverans

  Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt.

  100% Garanti

  Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.