Förläng sommaren

Soliga dagar och varma kvällar vill vi väl alla ha mer av? Den långa vintern är sen länge glömd, och istället för att tänka på den intågande hösten njuter vi av sensommaren och fortsatt umgänge, utflykter och kanske ett och annat svalkande dopp i hav och sjöar. Svensk sommar när den är som bäst helt enkelt! Och det är just precis nu vi skapar minnena vi sen vill bära med oss. Länge. Glöm inte att föreviga dem – genom fototapeter, tavlor och posters kan de ljusa upp och ge värme långt in på hösten.

Swanlake - Jonna Jinton

Tavlor & posters skapar unika väggar, fulla av sommarminnen

Låt den vita väggen därhemma förvandlas och upplev sommarens allra finaste tillfällen om och om igen genom ett förevigat semesterminne. För att verkligen återskapa känslan är en tavelvägg en snygg och smart lösning. Välj ut några av favoritbilderna, variera storlekarna och välj om du vill ha tavlor eller posters – eller både och! Snabbt och smidigt har du nu en inspirerande och alldeles unik vägg som dessutom låter dig återuppleva sommaren varje dag. 

Här hittar du inspiration och tips för den perfekta tavelväggen.

Bantayan Sunrise II - Great Light

Fototapet – ge liv åt sommarens bästa stund

Lyckades du fånga just den där alldeles perfekta stunden på bild? Grattis! Låt den nu få det utrymme den förtjänar genom en fototapet. Tänk dig en hel vägg som väcker känslor och minnen. Bättre sätt att förlänga sommaren finns knappt! 

Läs mer om hur du skapar din alldeles egna tapet här.

Golden Ray - Isabella Ståhl

En högupplöst bild är allt som behövs

Det är enkelt att skapa din egen tapet, tavla eller poster. Se väggen som en tom yta där du kan ge plats åt något unikt och personligt. Välj ut en eller flera av sommarens favoritbilder (vi vet, det brukar kunna vara svårt att välja) och ladda upp dem med hjälp av vårt bildverktyg. De flesta format funkar (jpg, tif, eps eller pdf), så länge bilden är högupplöst. Ange önskade mått, beskär bilden och välj material. Klart! Är du osäker på om bilden är tillräckligt högupplöst kan du välja personlig hjälp efter att du laddat upp den så granskar vi den kostnadsfritt innan du lägger din beställning.

Psst! För dig som inte lever sommarlivet genom linsen finns massor av härliga motiv i vårt breda sortiment av tapeter, tavlor och posters. Vi är många som längtar efter att kunna resa igen - varför inte njuta av din favoritdestination hemma medan du väntar? Kolla in vår Staycation-kollektion för massor av inspirerande utlandskänsla!

Mer läsning här.