Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

5 enkla tips för ett härligt kök

by Photowall

Köket är ett rum för allt från matlagning och läxläsning till mysiga middagar och långa samtal. Ett rum att trivas i helt enkelt. Här hittar du våra bästa tips för att skapa ett funktionellt och härligt kök utan att du behöver tömma sparkontot.

Inred med färgklickar

by Photowall

Det finns något väldigt vackert med att blanda gammalt och nytt – återvunnen rustik inredning kompletteras perfekt med djärva färgnyanser med tydliga kontraster. Har man ett hem i sobra, naturliga färger piggar färgklickar upp något oerhört.

Förnya köket med kakeltapet

by Photowall

Vitt standardkakel 10x10 med svart fog på tapet är ett snabbt och lätt sätt att fräscha upp ett kök. Det går enkelt att matcha med olika material som trä, stål eller koppar. Tapeten känns tidlös och fungerar bra ihop med industridesign och mer råa materialdetaljer.

Matplats i vardagsrummet

by Photowall

Det finns en hel del lägenheter som bara har ett litet arbetskök och ingen plats för matplats. Då kan lösningen vara att låta matplatsen flytta in till vardagsrummet. Det enda man bör tänka på då, självklart beroende på hur stor yta man har, är att välja lite mindre och lite nättare möbler. Här nedan ser ni ett riktigt praktexempel. Luftigt, funktionellt och superfint. Älskar också det fina arkivskåpet.

Lägg till en växt, prestera bättre och minska stressen i en grön miljö

by Photowall

Det är väl känt att om man är i nära kontakt med naturen så hjälper det att lindra mental utmattning genom att koppla av sinnet och på så sätt bidra till förbättrad skol-och arbetsprestationer. Den här artikeln kommer att lära dig alt du behöver veta om att ha växter som en del av din inredning.

Ta ledarrollen och inred ditt hem som ett proffs

by Photowall

Här kommer vi att ge dig några tips på hur du inreder ditt hem som ett proffs utan att behöva spendera så mycket. Allt du behöver är lite kreativitet, påhittighet och fantasi.

Frågor att ställa dig själv innan du om du dekorerar om vardagsrummet

by Photowall

Många av oss vill ge delar av våra hem en ny inredning för att skapa en ny känsla. För det mesta det oss en optimistisk känsla att omges av något nytt. Men innan vi börjar inreda något nytt, här är några frågor och tips så att det blir ett spännande och äventyrligt projekt.

De vanligaste problemen när du inreder köket och hur man löser dem

by Photowall

Köket är ofta den del av våra hem som vi spenderar mest tid i. Men det finns en rad designproblem som husägare ofta stöter på. Här kommer vi presentera de vanligaste problemen liksom några lösningar för att förhindra, eller om inte, minimera problem man stöter på i köket.

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.